«Ο Ούκιτς χρειάζεται χρόνο»

«Ο Ούκιτς χρειάζεται χρόνο»

Gazzetta team
«Ο Ούκιτς χρειάζεται χρόνο»

bet365

Σίγουρος πως όσο περνάει ο καιρός o Ρόκο Λένι Ούκιτς θα προσαρμόζεται όλο και περισσότερο δήλωσε ο εκ των βοηθών του Αργύρη Πεδουλάκη στον Παναθηναϊκό, Γιώργος Βόβορας.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην εκπομπή «JUMP SHOOT» του ΑΡΤ για τον Κροάτη γκαρντ, αλλά και τη μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε:

Για τον Παναθηναϊκό: «Το καλοκαίρι ξεκίνησε νέα προσπάθεια με μόνο τον Διαμαντίδη και τον Τσαρτσαρή να μένουν από πέρυσι. Κάναμε διορθωτικές κινήσεις κατά την διάρκεια της σεζόν και οι επιλογές ήταν σωστές. Εχουμε προβλήματα με τραυματισμούς. Θέλουμε υγεία. Η ομάδα θα βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Στην Ευρωλίγκα μία νίκη ή μία ήττα σου αλλάζει τους στόχους. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Ο Παναθηναϊκός έχει βαριά φανέλα, τεράστια ιστορία».

Για τον Ματσιούλις: «Μάς βοήθησε πολύ με την Αλμπα. Είναι ένας παίκτης, που ταιριάζει στην φιλοσοφία μας. Εχει καλό σουτ, έχει πολύ καλό ψυχισμό. Παίζει για την ομάδα. Μετά τον τραυματισμό του πέρυσι, και αυτός χρειαζόταν χρόνο για να προσαρμοσθεί στα δύο παιχνίδια την εβδομάδα».

Για τον Ούκιτς: «Είχε μάθει σε διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Θέλει χρόνο προσαρμογής. Στην Φενέρ η ομάδα ήταν χτισμένη πάνω του, εδώ δεν είναι έτσι τα πράγματα.Είναι, πάντως, πολύ θετικός να μπει στην σκέψη της ομάδας μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα