Σε ετοιμότητα για σέντερ

Σε ετοιμότητα για σέντερ

Αντώνης Κατσίκης
Σε ετοιμότητα για σέντερ
Ο Τζος Πάουελ παρουσίασε πρόβλημα στο γόνατο και στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, τσεκάρουν την αγορά για να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.

Ο Αμερικανός σέντερ των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο του και θα χρειαστεί να μείνει δέκα μέρες μακριά από τα παρκέ. Σκέψη αλλαγής, επί του παρόντος, δεν υπάρχει για τον παίκτη μιας και το διάστημα που θα μείνει εκτός είναι μικρό.

Ο τραυματισμός του, όμως, είναι… ύπουλος και με δεδομένο πως έχει προβλήματα στα γόνατα, ουδείς γνωρίζει πόσο θα τον ταλαιπωρήσει ακόμη σε μια επίπονη σεζόν όπως η φετινή που με το νέο TOP-16 το ένα παιχνίδι διαδέχεται το άλλο και τα ταξίδια είναι πολλά και κουραστικά.

Γι’ αυτό και στον Πειραιά είναι σε ετοιμότητα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του τσεκάρουν την αγορά για να είναι προετοιμασμένοι σε περίπτωση που χρειαστεί αλλαγή. Ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκτήσει παίκτη από ομάδα που έχει αποκλειστεί από το TOP-16 ή δεν έχει αγωνιστεί στη φετινή Ευρωλίγκα.

Και αν θέλει να τον έχει μαζί του στη συνέχεια της διοργάνωσης θα πρέπει να τον αποκτήσει πριν το τέλος του πρώτου γύρου. Κάτι που σημαίνει πως οι άνθρωποι των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος έχουν μπροστά τους έναν μήνα και κάτι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα