Εξετάζει Λίνο ο Παναθηναϊκός (vids)

Γιάννης Ράμμας
Εξετάζει Λίνο ο Παναθηναϊκός (vids)
Ο Παναθηναϊκός ψάχνει εναγωνίως Έλληνες με μέλλον, ο Λίνος Χρυσικόπουλος φεύγει απ' τη Μπιέλα κι η περίπτωσή του μπήκε στο μικροσκόπιο, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr!

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος βρήκε την υγειά του, όχι και την ησυχία του στη Μπιέλα, όπου πλέον περισσεύει, δίνοντας την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να επανεξετάσει άμεσα την περίπτωσή του.

Η πρώτη χρονιά του στην Ιταλία τον βρήκε να αγωνίζεται σε μόλις 7 αναμετρήσεις, όπως... αποφάσισαν γι' αυτόν ένα κάταγμα με την Εθνική Νέων κι η μετέπειτα πελματιαία απονευρωσίτιδα. Η αμέσως επόμενη, η τρέχουσα, τον βρήκε να έχει σαφώς σημαντικότερο ρόλο, αλλά τα περίπου 18 λεπτά συμμετοχής του σε συνδυασμό με τους μόλις 3,4 πόντους, τα 2,5 ριμπάουντ και τις 1,2 ασίστ σε 14 συμμετοχές δε συμβαδίζουν με τις προσδοκίες του. Πολύ περισσότερο τώρα πια, έχοντας χάσει τη θέση βασικού στις τελευταίες 3 αγωνιστικές της Serie A.

Ο Μάσιμο Καντσελιέρι δεν τον υπολογίζει για τη συνέχεια, η διοίκηση μόλις του παραχώρησε άδεια μία εβδομάδος να εξετάσει τις επιλογές του και τις τελευταίες ώρες ακριβώς το ίδιο κάνει κι ο Παναθηναϊκός.

Ο 20χρονος φόργουορντ (2,05μ., 90κ.) απασχόλησε την ομάδα και προ 2ετίας, πριν εν τέλει καταλήξει απ' τον Άρη στη Μπιέλα, τα στοιχεία του τον κατατάσσουν μεταξύ των πιο ελπιδοφόρων της γενιάς του κι απομένει να φανεί, αν αυτή τη φορά θα υπάρξει και συμφωνία. Το συνολικής αξίας €400.000 συμβόλαιό του τον δεσμεύει μέχρι το καλοκαίρι του 2014 (κατά μέσο όρο λάμβανε €135.000 ετησίως), συνεπώς το οικονομικό κομμάτι μόνο εμπόδιο δε μπορεί να αποτελέσει, ενώ, συν τοις άλλοις, ο Παναθηναϊκός διατηρεί πολύ καλή σχέση με την πλευρά του.

Οι «πράσινοι» δεν παίζουν μόνοι τους στη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς την υπόθεση παρακολουθεί διακριτικά κι ο Ολυμπιακός, ο οποίος λόγω πληρότητας στις θέσεις των σμολ φόργουορντ με Παπανικολάου & Περπέρογλου μοιάζει δύσκολο να κινηθεί, ωστόσο, η μικρή ηλικία του και τα μεγάλα περιθώρια εξέλιξής του δεν αποκλείεται να ενεργοποιήσουν τα «ερυθρόλευκα» αντανακλαστικά.

Δεδομένα, όμως, ο νεαρός φόργουορντ βλέπει τον Παναθηναϊκό ως επιλογή που θα του προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες κι ο Παναθηναϊκός ψάχνει Έλληνες αθλητές με μέλλον, διότι το ρόστερ του δεν ξεχειλίζει ακριβώς...

Ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα να προσθέσει παίκτη στην Ευρωλίγκα σε 3 εβδομάδες από τώρα, στη στροφή για το δεύτερο γύρο του TΟΡ 16.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα