«Πολύ δύσκολη αποστολή»

Gazzetta team
«Πολύ δύσκολη αποστολή»

bet365

Ο Πανιώνιος φιλοξενείται τη Δευτέρα (14/1, 19:00) από τον Ολυμπιακό με τον προπονητή της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Γιάννη Σφαιρόπουλο, να παραδέχεται πως η αποστολή της ομάδας του είναι αρκετά δύσκολη.

Ο Έλληνας τεχνικός επισήμανε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ πως «έχουμε μπροστά μας μια πολύ δυσλολη αποστολή απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός είναι μια απο τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη με γεμάτο ρόστερ, με συνοχή, ρόλους και ιδιαίτερα μεγάλη αποτελεσματικότητα. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο με διάθεση και ενέργεια στην άμυνα και στην επίθεση. Θέλουμε να φανούμε αντάξιοι ενός σπουδαίου αντιπαλου και ενός αγώνα με πολλές απαιτήσεις»

Από τη μεριά του ο Μπίλι Κιζ εξήγησε πως «ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς. Είναι μία ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας παίζοντας κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης της προηγούμενης σεζόν. Στόχος μας είναι να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Ο Ολυμπιακός είναι μία γεμάτη ομάδα που διαθέτει πολλούς παίκτες με ηγετικές ικανότητες. Θα είναι ένα μεγάλο ματς και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστική μέχρι το τέλος»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα