Ξεχωριστό ματς για Μπαρτζώκα

Ξεχωριστό ματς για Μπαρτζώκα

Gazzetta team
Ξεχωριστό ματς για Μπαρτζώκα
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (14/1) τον Πανιώνιο με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να βρίσκεται απέναντι του την πρώην ομάδα του και να χαρακτηρίζει το ματς ξεχωριστό.

«Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι σίγουρα ξεχωριστό. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος μαζί με τον Παναθηναϊκό με ρεκόρ 9-2 κι αυτό σίγουρα είναι ένα στοιχείο που λέει πολλά. Ο Πανιώνιος είναι μια νεανική ομάδα με αρκετούς ταλαντούχους παίκτες και σίγουρα θα έχει ξεχωριστό κίνητρο στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Σκεφτόμαστε μόνο τον αγώνα με τον Πανιώνιο και όχι αυτό με τη Σιένα που ακολουθεί» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Έλληνας τεχνικός.

Από τη μεριά του ο Γιώργος Πρίντεζης εξήγησε γιατί ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να αλλάξουν το... τσιπάκι. «Είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να αλλάξουμε άμεσα το τσιπάκι και να έχουμε την προσοχή και το μυαλό μας μόνο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο που έχει δείξει ως τώρα πολλά καλά πράγματα. Ο Πανιώνιος δεν θα έχει άγχος στο ΣΕΦ κι αυτό θα είναι η βάση του για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα πρέπει από την αρχή να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι όπως έχουμε κάνει ως τώρα σ’ όλα τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα