«Οι τραυματισμοί δυσκολεύουν το έργο μας»

«Οι τραυματισμοί δυσκολεύουν το έργο μας»

Gazzetta team
«Οι τραυματισμοί δυσκολεύουν το έργο μας»

bet365

Χαρούμενος για τη νίκη κόντρα στην Ουνικάχα αλλά και προβληματισμένος από τουυς συνεχόμενους τραυματισμούς, εμφανίστηκε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο σέντερ του Παναθηναϊκού στο paobcblog.gr:

Καλησπέρα…

Βρισκόμαστε στην επόμενη μέρα από τη νίκη επί της Ουνικάχα Μάλαγα, μια νίκη την οποία θέλαμε πολύ και έπρεπε να πάρουμε, αλλά και ενός νέου τραυματισμού που ήρθε να προβληματίσει την ομάδα: Του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Οι τραυματισμοί ταλαιπωρούν την ομάδα από την προετοιμασία μας ακόμη, δεν έχουμε περάσει όχι μεγάλο, αλλά ούτε καν ένα σύντομο διάστημα χωρίς τραυματισμούς και είναι κάτι που σίγουρα δυσκολεύει το έργο όλων μας. Προσωπικά χαίρομαι που επέστρεψα. Ήταν ένας δύσκολος μήνας για μένα. Σημασία έχει αυτή τη στιγμή όμως ότι βρίσκομαι και πάλι στο γήπεδο. Γνωρίζω ότι έχω μείνει πίσω λόγω ρυθμού και απουσίας μου από τις προπονήσεις. Όπως γνωρίζω πολύ καλά ότι θα υπάρξουν δυσκολίες μέχρι να ξαναβρώ το ρυθμό μου, τις ανάσες μου και τα πατήματά μου μέσα στο γήπεδο.

Είναι πολύ θετικό για μένα και το εκτιμώ ιδιαίτερα το γεγονός ότι οι συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο με βοηθούν καθημερινά. Αυτό που χρειάζεται πλέον είναι χρόνος, κατανοώντας ότι όλα αυτά γίνονται σε μια περίοδο πολύ σημαντική αγωνιστικά για την ομάδα. Βρισκόμαστε στο Top16, θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και όλοι θα πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Η ομάδα χρειάζεται τη βοήθεια όλων για να μπορεί να συνεχίσει να κάνει σταθερά βήματα στην Ευρωλίγκα και στο πρωτάθλημα.

Ο τελευταίος τραυματισμός του Δημήτρη ήρθε ως σοκ σε όλους μας, γιατί ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα. Είναι ένας τραυματισμός που ήρθε να προστεθεί σε αυτή την αλυσίδα τραυματισμών που μεγαλώνει από την αρχή της χρονιάς. Θα πρέπει να συσπειρωθούμε όλοι, να βρούμε τη δύναμη και να παίζουμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας, έτσι ώστε ο Παναθηναϊκός να μπορέσει να κάνει μια σταθερή και πορεία. Κι ελπίζουμε να συνεχίσουμε με νίκες τόσο άμεσα με τον Κολοσσό Ρόδου, όσο και στη συνέχεια με την Άλμπα Βερολίνου. Οι νίκες είναι αυτό που αναζητά πάντα η ομάδα, οι νίκες είναι πάντα αυτό που ψάχνουμε…

Να είστε καλά και δίπλα μας,

Σοφοκλής

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα