Παίζει με Μπαρτσελόνα ο Πάουελ

Παίζει με Μπαρτσελόνα ο Πάουελ

Gazzetta team
Παίζει με Μπαρτσελόνα ο Πάουελ
Ο Τζος Πάουελ προπονήθηκε την Τρίτη (8/1) κανονικά και έτσι τέθηκε στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος αντιμετωπίζουν την Παρασκευή (11/1) τους Καταλανούς στη Βαρκελώνη για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί να υπολογίζει στον Τζος Πάουελ.

Ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο αριστερό το γόνατο, ξεκουράστηκε στο ματς με τον Πανελευσινιακό, έκανε θεραπείες και έτσι το μεσημέρι της Τρίτης (8/1) έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Πλέον μένει να γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο τρίτος, μετά τους Δημήτρη Κατσίβελη και Γιώργο Γεωργάκη, ο οποίος θα μείνει εκτός 12αδας από το παιχνίδι με την ομάδα του Τσάμπι Πασκουάλ. Αυτός θα είναι ένας εκ των Σερμαντίνι, Μαυροειδή, Γκετσεβίτσιους.

Ρόλο στην απόφαση του 47χρονου τεχνικού θα παίξει το που θα αποφασίσει να... χτυπήσει τους Καταλανούς και αν θα επιλέξει έναν παραπάνω ψηλό ή θα πάρει μαζί του τον Λιθουανό γκαρντ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα