Mπαρτζώκας: «Είμαστε σε καλό επίπεδο»

Mπαρτζώκας: «Είμαστε σε καλό επίπεδο»

Gazzetta team
Mπαρτζώκας: «Είμαστε σε καλό επίπεδο»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αστοχία του Ολυμπιακού... τις πολικές θερμοκρασίες στο κλειστό του Περιστερίου, ενώ θεωρεί πως η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο.

«Είχαμε μιάμιση μέρα μετά τη Μπεσίκτας. Το ζητούμενο ήταν η νίκη και η καλή εμφάνιση, η οποία όμως, δεν ήρθε για διάφορους λόγους. Η Ελευσίνα έπαιξε πολύ καλά και διάλεξε ένα τρόπο παιχνιδιού.

Ήταν λίγο πολικές θερμοκρασίες και το ποσοστό μας ήταν αστείο. Έχουμε ένα δύσκολο μήνα μπροστά μας. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή με οπαδούς και των δυο ομάδων», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Όσο για τα ελεύθερα σουτ και την αστοχία: «Είχαμε και καλές και κακές επιθέσεις. Το παιχνίδι ήταν πολύ ελεύθερο, όσο σπάγαμε το σίδερο συνεχίζονταν αυτή η κατάσταση. Παρά τα ποσοστά είχαμε αυτό το σκορ. Θέλαμε να ξεκουράσουμε παίκτες όπως ο Κάιλ και να δώσουμε χρόνο στον Γκεόργκι».

... για το αν το μυαλό ήταν στη Μπαρτσελόνα: «Αυτή είναι η δουλειά μας. Μέχρι τον Ιούνιο θα είμαστε έτσι. Μας έκανε κακό ότι παίξαμε μόνο δυο ματς σε 15 μέρες. Το να χάσουμε στην Α1 θα μας κάνει μεγάλη ζημιά. Μπορεί στο μυαλό μας να μην είναι σημαντικό το ματς, αλλά πρέπει να κερδίζουμε. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες από πλευράς κρύου. Θα κοιτάξουμε το ματς της Παρασκευής με τη σοβαρότητα που του αρμόζει.

Τέλος για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα σε σχέση με τον Νοέμβριο: «Αυτή είναι ανάλυση των δημοσιογράφων. Μας ενδιαφέρει πως είμαστε στην προπόνηση. Είμαστε σε καλό επίπεδο. Έχουμε προσθήκη νέου παίκτη, ο Πάουελ έχει πρόβλημα με τα γόνατά του. Θα μείνει τρεις μέρες εκτός για να ξεκουραστεί. Ο Ολυμπιακός δεν είναι υποχρεωτικό ότι πρέπει να κερδίζει 30 πόντους σε κάθε ματς. Τα παιδιά παίζουν συνέχεια και έχουν μεγάλη κούραση. Δεν παίξαμε καλά, αλλά κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα