«Νιώθω τυχερός που βρίσκομαι εδώ»

«Νιώθω τυχερός που βρίσκομαι εδώ»

Γιώργος Βροντάκης
«Νιώθω τυχερός που βρίσκομαι εδώ»

bet365

Ο Μάικ Μπράμος αφού χαρακτήρισε την Ευρωλίγκα ως βιντεοπαιχνίδι, όπου ο Παναθηναϊκός έχει εμπόδια για να περάσει πίστες, τόνισε πως θεωρεί τον εαυτό του τυχερό που φοράει το τριφύλλι στο στήθος.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Είμαι η νεότερη προσθήκη στα blogs εδώ στο paobc.gr και ελπίζω ότι θα παραμείνετε κοντά μας και μέσω του διαδικτύου.

Η χρονιά μέχρι τώρα ήταν λίγο παράξενη για εμάς. Τα πράγματα δεν ήταν πολύ καλά στην αρχή σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα, αλλά δεν ήταν και κάτι τόσο παράξενο δεδομένων των πολλών αλλαγών που έγιναν στην ομάδα. Στην πορεία η κατάσταση άλλαξε. Πλέον προπονούμαστε καλύτερα σε σχέση με την αρχή της χρονιάς, καθώς γνωριζόμαστε αγωνιστικά όλο και καλύτερα. Στο τέλος της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας είχαμε πέντε συνεχόμενες νίκες και θα μπορούσε το σερί μας να είχε φτάσει και στις έξι νίκες… Ήταν μια ήττα στο νήμα… Αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο για εκείνο το παιχνίδι.

Το μυαλό μας έχει ήδη εστιάσει άλλωστε στον επόμενο αγώνα μας απέναντι στην Αναντόλου Εφές. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ενώ θα αγωνιστούμε για μία ακόμη φορά –ουσιαστικά- χωρίς τον Διαμαντίδη. Αλλά ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη προσπαθώντας σκληρά για 40 λεπτά, δίνοντας το 100% κάθε λεπτό.

Κάναμε μια καλή αρχή στο Top16. Ήταν δύσκολο να παίζουμε χωρίς τον Σόφο, αλλά και χωρίς τον Διαμαντίδη, αλλά πιστεύω ότι προσπαθήσαμε όλοι μαζί και κάναμε ένα βήμα μπροστά. Δεν ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι επιθετικά, αλλά χρειαζόμασταν ένα τόσο κλειστό παιχνίδι, για να βρούμε τον τρόπο να πάρουμε τη νίκη και όταν ο αγώνας πηγαίνει στο νήμα. Οπότε πιστεύω ότι μέσα από αυτή την αναμέτρηση κάναμε ένα ακόμη βήμα μπροστά ως ομάδα στο Top16. Ίσως πολλά, όλα τα παιχνίδια σε αυτή τη φάση να είναι κλειστά, ειδικά για εμάς.

Ειδικά όπως πηγαίνει η χρονιά όπου είναι σαν κάποιος να μας βάζει εμπόδια συνεχώς με τραυματισμούς, διάφορες καταστάσεις, την άφιξη παικτών που θα πρέπει να ενσωματωθούν αγωνιστικά… Είναι σαν video game… Δυσκολίες που πρέπει να ξεπεράσεις, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις. Ποιος ξέρει; Ίσως όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα να είναι κλειστά για εμάς. Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε και αυτή την εμπειρία σε έναν αγώνα του Top 16.

Όπως επίσης θα πρέπει να κάνουμε και ιδιαίτερη μνεία στον κόσμο. Ήταν εκπληκτικός! Μας στήριξαν από την αρχή ως το τέλος του αγώνα και το γήπεδο ήταν πιο γεμάτο από κάθε άλλη φορά για παιχνίδι Ευρωλίγκας. Ελπίζουμε να καταφέρουμε μεγάλα πράγματα στο Top 16, αλλά όταν ξέρεις ότι έχεις τόσα παιχνίδια μπροστά σου, πρέπει να πηγαίνεις παιχνίδι με παιχνίδι. Αν το κάνουμε αυτό, πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά.

Νιώθω τυχερός που βρίσκομαι εδώ, γιατί έχουμε φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο. Υπάρχουν παίκτες διαφορετικών ηλικιών, αλλά την ίδια στιγμή, δημιουργούμε μια καλή παρέα. Πηγαίνουμε για φαγητό μαζί, βγαίνουμε μαζί και όλοι αστειεύονται με όλους. Αν με ρωτήσετε ποιος είναι αυτός που κάνει το κλίμα πιο ευχάριστο με τα αστεία του θα έλεγα ότι χωρίς να πολυφαίνεται είναι ο Σκορδίλης, αλλά από την άλλη μεριά υπάρχει ο Τζέισον Καπόνο. Μπορεί να κάνει οποιονδήποτε να γελάσει. Και φυσικά υπάρχει ο Γιόνας Ματσιούλις. Βοηθούν πολύ στο να υπάρχει πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια… Και ο Σόφο φυσικά… Ε… Θα μπορούσα σταδιακά να προσθέσω στη λίστα όλους τους παίκτες. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό συστατικό για μια ομάδα να έχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια, ενώ παράλληλα γίνεται τόσο σκληρή δουλειά στο παρκέ κάθε μέρα.

Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας στην αγωνιστική περίοδο, αλλά η χρονιά φτάνει στο τέλος της. Το πρώτο πράγμα που θα ζητούσα για το 2013 είναι υγεία, ειδικά για την ομάδα μου, καθώς μοιάζει λες και κάθε εβδομάδα κάποιος παίκτης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Οπότε, αν είμαστε όλοι καλά, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Είναι η καλύτερη ευχή όχι μόνο για την ομάδα, αλλά και για τους φιλάθλους, τη διοίκηση… Και για τους συμπαίκτες μου… Θέλουμε να μείνουμε μαζί ως ομάδα, να γίνουμε καλύτεροι και ποιος ξέρει που μπορεί να οδηγήσει αυτή η χρονιά. Υγεία είναι η πρώτη ευχή και για μένα. Είναι το πιο σημαντικό. Και θα ήθελα να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Ήταν μια χρονιά στη διάρκεια της οποίας άλλαξαν πράγματα, άρχισα να βελτιώνομαι σταδιακά και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ένα καλό σημείο. Ξέρω όμως πόσο γρήγορα μπορεί να βρεθείς να κάνεις βήματα πίσω, οπότε στόχος μου είναι να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά κάθε μέρα και να συνεχίσω να κάνω βήματα μπροστά σε διαφορετικούς τομείς…

Ελπίζω να έχετε όλη μια καλή χρονιά, όπως ελπίζω να σας δω όλους ξανά στο ΟΑΚΑ κοντά μας όπως πάντα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα