Πήρε τα... βουνά ο Πέιν
Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Αμερικανού του Πανιωνίου στο panioniosbc.gr:
- Είναι η πρώτη σου φορά που θα κάνεις Χριστούγεννα μακριά από τις ΗΠΑ;
- Όχι γιατί πέρυσι βρισκόμουν στην Ισπανία. Εκεί μάλιστα δεν είχα την ευκαιρία για να απολαύσω αυτές τις Άγιες μέρες αφού είχαμε συνεχή αγωνιστική δράση. Φέτος όμως είπα να «ρεφάρω» και την περσινή χρονιά;
- Είναι δύσκολα να βρίσκεσαι μακριά από την πατρίδα σου και τους δικού σου ανθρώπους, την οικογένεια, τους φίλους;
- Εδικά αυτές τις μέρες ναι. Μου λείπει η οικογένειά μου, οι κολλητοί μου φίλοι αλλά μερικοί από αυτούς είναι εδώ μαζί μου! Ήρθε ο αδερφός μου με την κοπέλα του αλλά και ένας καλός φίλος ο Ντομινίκ Καλεγκάρι που παίζει στην Ισπανία.
- Πως και το αποφάσισε αυτό, ειδικά ο συναθλητής σου;
- Εμ, βλέπεις είναι πιο κοντά η Ελλάδα από την Καλιφόρνια και βολεύει περισσότερο αφού δεν έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή του. Όλοι μαζί θα πάμε στον Παρνασσό, θα μείνουμε στην Αράχωβα και είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε αξέχαστα.
- Γιατί προτίμησες να μείνεις στην Ελλάδα από το να επιστρέψεις αυτές τις μέρες που είχες στη διάθεσή σου στις ΗΠΑ;
- Είμαι μόλις τέσσερις μήνες στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό μου και έχουμε αγαπήσει τη χώρα. Τους ανθρώπους, τη ζωή στην πόλη, τον καιρό, το φαγητό, τα πάντα. Είναι μία ευκαιρία άλλωστε να γνωρίσουμε και άλλα μέρη κάτι που μας αρέσει πολύ.
- Κλείνοντας, ποια είναι η ευχή που θέλεις να στείλεις στους συγγενείς σου αλλά και στους φιλάθλους του Πανιώνιου;
- Η ευχή είναι μία. Υγεία για όλο τον κόσμο και καλά Χριστούγεννα. Όσο για την ομάδα μου; Εύχομαι και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε στον ίδιο καλό δρόμο που χαράξαμε μέσα στο 2012. Μας περιμένουν δυσκολίες αλλά είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
