Και στο τέλος κερδίζει το Περιστέρι

Gazzetta team
Και στο τέλος κερδίζει το Περιστέρι

bet365

Το Περιστέρι φαίνεται πως το κάνει επίτηδες. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός πως η ομάδα του Τζίμη Κουστένη πήρε ακόμη ένα ντέρμπι απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου (91-89).

Το Περιστέρι πέτυχε την τέταρτη φετινή του νίκη (σ.σ. όλες εντός έδρας), απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη και κοιτάζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Ξέρει καλά να κερδίζει τα «θρίλερ». Η ομάδα του Τζίμη Κουστένη για ακόμη μια φορά βρέθηκε πίσω στο ημίχρονο (34-44), αλλά κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση, να μην παρατήσει το παιχνίδι και να φτάσει στη μεγάλη νίκη.

MVP: O Nτουάι Θορν. Ο Αμερικανός γκαρντ του Περιστέρίου, υπό το βλέμμα του εξαδέλφου του, Έισι Λο, έκανε για ακόμη μια φορά σπουδαίο παιχνίδι. Και δεν ήταν τόσο οι 16 πόντοι που πέτυχε, αλλά το τρίποντο νίκης με το οποίο έβαλε μπροστά την ομάδα του με 91-89. Και αυτό ήταν το πρώτο του εύστοχο στο παιχνίδι μετά από τρία άστοχα.


ΑΦΑΝΤΟΣ: Ο Γιώργος Καλαϊτζής. Ο Έλληνας γκαρντ δεν μπόρσε να βοηθήσει την ομάδα του. Ο έμπειρος γκαρντ βρέθηκε σε κακή βραδιά με αποτέλεσμα ο Μηνάς Γκέκος να τον κρατήσει για αρκετή ώρα στον πάγκο.


ΚΕΥ POINT: Η ανατροπή του Περιστερίου όταν βρέθηκε στο -6 με κάρφωμα του Ντέντι, ο οποίος έκανε το 78-72 για την παρέα του. Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι «θαλασσί» δεν σκόραραν, το Περιστέρι έβαλε έξι πόντους και το παιχνίδι πήγε στην παράταση. Οι γηπεδούχοι, έχοντας πια την ψυχολογία με το μέρος τους, έφτασαν στη μεγάλη νίκη.


ΑΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Περίπου 250 φίλοι του Περιστερίου βρέθηκαν στο κλειστό «Α. Παπανδρέου». Μεταξύ αυτών και τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον αδελφό του Αντώνη Μάντζαρη, για τον αδελφό του Τάιλερ Χάινς, τον ξάδελφο του Ντουάιτ Θορν, αλλά και τον Τζος Πάουελ.

Δεκάλεπτα: 16-20, 34-44, 62-62, 78-78 (κ.α.), 91-89

Περιστέρι (Κουστένης): Παπαντωνίου 15 (6 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Κομποδιέτας 12 (1), Θορν 16 (1), Κανονίδης 11 (1), Μάντζαρης 3, Γουίλιαμς 12 (7 ριμπάουντ), Χάινς 4, Πέτρουλας 17 (7 ριμπάουντ), Μελισσαράτος 1, Ψαρόπουλος, Λάκκας, Ζούμπος

Κολοσσός Ρόδου (Γκέκος): Γεωργαλής 5 (1), Κουμπούρας 5, Χάτεν 20 (8 ριμπάουντ), Καλαϊτζής, Βουγιούκας, Καλαμπόκης 18 (2), Ντέντι 20 (8 ριμπάουντ), Κουκουλάς 6, Λάνγκφορντ 6, Τσαλδάρης 9 (1).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα