Επιστρέφει και παίζει ο Στραντ
Στην Αθήνα θα βρίσκεται το μεσημέρι της Τρίτης (12/12) ο Νίκο Στραντ. Ο Σλοβένος γκαρντ του Ικάρου Καλλιθέας βρέθηκε στην κηδεία της γυναίκας του την Κυριακή, αλλά ζήτησε να επιστρέψει στην Ελλάδα.
Οι άνθρωποι της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη είχαν πει στον Σλοβένο γκαρντ, μετά το απίστευτα ταγικό συμβάν, πως μπορούσε να μείνει στην πατρίδα του όσο διάστημα επιθυμούσε. Τελικά ο ίδιος ζήτησε να επιστρέψει άμεσα και να αρχίσει προπονήσεις. Κάτι που σημαίνει πως ο Έλληνας τεχνικός θα μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι της Κυριακής (16/12) με το Ρέθυμνο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
