Μπόρα ήταν και πέρασε...(;)

Μπόρα ήταν και πέρασε...(;)

Gazzetta team
Μπόρα ήταν και πέρασε...(;)

bet365

Η ΚΑΕ ΠΑΟ μπήκε ξαφνικά σε δίνη αλλά με πέντε κινήσεις φαίνεται πως βγαίνει γρήγορα από αυτή. Τουλάχιστον προσωρινά... Το gazzetta.gr καταγράφει τη διαμορφωθείσα κατάσταση.

Από την πρώτη στιγμή που ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μίλησε για «εκκρεμότητες» από την περίοδο που την ομάδα «έτρεχε» ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, τα τηλέφωνα της... οικογένειας έσπασαν, προκειμένου να υπάρξουν οι απαραίτητες διευκρινήσεις. Το γενικότερο κλίμα φαίνεται πως έχει ως σκοπό να σβήσει την «φωτιά», να ρίξει τους τόνους και να φανεί ότι τα γεγονότα των δύο προηγούμενων ημερών ήταν μια μπόρα που θα περάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Παναθηναϊκός δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα φέτος. Η φετινή χρονιά θα «βγει» κανονικά για τους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης, καθώς η υπάρχουσα διοίκηση θα καλύψει όλα τα έξοδα της ομάδας και όλη η «κινδυνολογία» μεταφέρεται για το καλοκαίρι, εκεί όμως που σίγουρα αναμένεται να υπάρξει σοβαρό ζήτημα σχετικά με το μέλλον του «τριφυλλιού».

Την δεδομένη χρονική στιγμή, όμως, υπάρχουν γεγονότα που αποδεικνύουν ότι στον Παναθηναϊκό αυτό που θέλουν είναι να δείξουν πως προχωρούν σε λύση και όχι σε αδιέξοδο, να ρίξουν δηλαδή τους τόνους και να... σβήσουν την φωτιά... Ποια είναι αυτά;

1)Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είναι γνωστός για τον «εκρηκτικό» του χαρακτήρα και όλοι περίμεναν την τοποθέτησή του, από την στιγμή που έγινε ονομαστική αναφορά στο πρόσωπό του. Αυτό όμως δεν έγινε και δεν υπήρξε καμία απάντηση από τον Θανάση. Στάση που σίγουρα θέλει να ρίξει τους τόνους...

2)Εκτός όμως από το παραπάνω γεγονός, μήνυμα στήριξης στην ομάδα αποτελεί και η κοινή παρουσία της οικογένειας Γιαννακόπουλου στον αγώνα με την Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ. Ναι μεν κάθισαν σε διαφορετικές σειρές και θέσεις, ήταν όμως όλοι στο γήπεδο και έδειξαν ότι ήταν και θα είναι κοντά στον Παναθηναϊκό.

3)Ενδεικτική ήταν και η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά την μεγάλη νίκη επί της Φενέρ. Αναμφίβολα πρόκειται για μια κίνηση που μεταξύ άλλων καθησυχάζει τους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι σίγουρα θα είχαν πολλά ερωτηματικά μετά τα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου.

4)Κίνηση για να... σβήσει την «φωτιά» αποτελεί και το γεγονός ότι σε εφημερίδα συμφερόντων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν υπάρχει καμία αναφορά στο πρωτοσέλιδο, στα όσα είπε ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Δεν δόθηκε δηλαδή -τουλάχιστον για την ώρα- περαιτέρω έκταση στο θέμα.

5)Στο πλαίσιο αυτό δεν μπορεί να μην συνυπολογίσει κανείς και την κίνηση των Φραγκίσκου Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη να βγουν μπροστά και να στηρίξουν με δηλώσεις τους την υπάρχουσα διοίκηση. Πρόκειται για δύο άτομα που δεν τοποθετούνται συχνά και σίγουρα κάτι δείχνει το γεγονός ότι ζήτησαν να τοποθετηθούν από μόνοι και να πάρουν την συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το υγιές κλίμα που υπήρχε χθες (7/12) στο γήπεδό, δείχνουν το θετικό κλίμα που υπάρχει τουλάχιστον για την ώρα. Ο Παναθηναϊκός μετά από δύο ημέρες γεμάτες ένταση οδηγείται σε ηρεμία και σε κινήσεις που έχουν ως σκοπό να ρίξουν τους τόνους. Τις επόμενες ημέρες εξάλλου θα φανεί αν τελικά η μπόρα... πέρασε και αν η αποχώρηση ήταν της... μίας ημέρας.

Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι τα εσωτερικά προβλήματα θα συνεχίσουν να υπάρχουν, καθώς οι οφειλές δεν μένουν στον... Μπατίστ. Μάλιστα, σημερινό δημοσίευμα αναφέρει ότι τα ποσά (όπως του Μπατίστ) φτάνουν τα 2.5 εκατ. ευρώ και έχουν να κάνουν με προηγούμενες σεζόν. Από την στιγμή, λοιπόν, που ο... ασκός του Αιόλου άνοιξε δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα ζητήματα και είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο ότι το καλοκαίρι θα δημιουργηθεί σημαντικό θέμα σχετικά με το μέλλον του έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης.

Εκτός αυτού, όμως, φαίνεται ότι η «κόντρα» του Δημήτρη με τον Θανάση Γιαννακόπουλο δεν... περιορίζεται αποκλειστικά στον Παναθηναϊκό και έχει να κάνει και με την φαρμακευτική βιομηχανία, στην οποία είναι και οι δύο μέτοχοι.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα