Χαλάρωμα στα Ιαματικά Λουτρά
Συγκεκριμένα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, αναφέρεται:
«Η προσπάθεια που καταβάλει όλη η ομάδα του ΠΑΟΚ από την αρχή της σεζόν και χωρίς διακοπή- είναι ιδιαίτερα σκληρή και επίπονη και για αυτό ήταν επιβεβλημένη η επίσκεψη της ομάδας στα Ιαματικά Λουτρά Λαγκαδά, για αποθεραπεία, πριν ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία της ομάδας για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηλυσιακό.
Αμέσως μετά το τέλος της μεσημεριανής προπόνησης, η ομάδα του ΠΑΟΚ μετέβη στο Λαγκαδά και στις όμορφες εγκαταστάσεις των Ιαματικών Λουτρών, υποδέχθηκε την αποστολή του «Δικεφάλου» ο Δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Αναστασιάδης, που είχε μάλιστα και ιδιαίτερη συνομιλία με τον Τεχνικό Διευθυντή του ΠΑΟΚ Νίκο Σταυρόπουλο και τον προπονητή Σούλη Μαρκόπουλο. Ο ΠΑΟΚ διά του αρχηγού του Λάζαρου Παπαδόπουλου, έδωσε μία φανέλα με τις υπογραφές των παικτών στον Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Αναστασιάδη.
Οι καλαθοσφαιριστές και τα μέλη της ομάδας έκαναν αποθεραπεία στο υδροθεραπευτήριο των Ιαματικών Λουτρών, ενώ το πρόγραμμα ειδικής θεραπείας, επέβλεψε ο φυσιοθεραπευτής του ΠΑΟΚ Γιώργος Τσουκαλάς, που έχει και την ευθύνη στον τομέα των θεραπειών στα Ιαματικά Λουτρά Λαγκαδά και διευθέτησε όλες τις λεπτομέρειες για την επίσκεψη της ομάδας.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Αναστασιάδη και όλο το προσωπικό των Ιαματικών Λουτρών για τη φιλοξενία».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
