Έρχεται ο Καπόνο!

Έρχεται ο Καπόνο!

Gazzetta team
Έρχεται ο Καπόνο!

bet365

Ο Τζέισον Καπόνο ξεπέρασε το οικογενειακό πρόβλημα που τον εμπόδιζε να έρθει και ενημέρωσε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ότι θα πατήσει Αθήνα μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου.

Τα προβλήματα που αντιμετώπισε η γυναίκα του Αμερικανού φόργουορντ στην εγκυμοσύνη της, δεν επέτρεψαν στον Καπόνο να μεταβεί στην Ελλάδα παρά την δεδομένη συμφωνία που υπάρχει με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, η κατάσταση φαίνεται ότι βελτιώθηκε και σε επικοινωνία που είχε ο μάνατζερ του παίκτη με την «πράσινη» ΚΑΕ, ενημέρωσε ότι ο Καπόνο θα βρίσκεται στην Ελλάδα μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου.

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ολίμπια Λιουμπλιάνας με περισσότερους από 14,5 πόντους προσφέρεται σε απόδοση 1.91 στη unibet

Η εξέλιξη αυτή είναι σίγουρα θετική για την ομάδα του Παναθηναϊκού, την στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχει πίεση χρόνου. Εξάλλου, η πρώτη θέση στην Α1 έχει ουσιαστικά... χαθεί και το Top 16 θα ξεκινήσει στις 27 Δεκεμβρίου.

Ο Καπόνο, επομένως, θα έχει χρόνο να δουλέψει και να προσαρμοστεί και ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν θα πει «όχι» στην συγκεκριμένη μεταγραφή, παρά το γεγονός ότι ο Έλληνας τεχνικός τον τελευταίο καιρό ξεψαχνίζει την αγορά για ένα «4άρι» το οποίο αποτελεί και προτεραιότητα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα