Τέλος και επίσημα ο Ντόρσεϊ

Τέλος και επίσημα ο Ντόρσεϊ

Gazzetta team
Τέλος και επίσημα ο Ντόρσεϊ
Παρελθόν και τυπικά πλέον αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Τζόι Ντόρσεϊ. Οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν πως λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία τους με τον Αμερικανό σέντερ.

Ο Αμερικανός σέντερ ουσιαστικά έβαλε μόνος του τέλος στην καριέρα του στον Ολυμπιακό μετά τα όσα έκανε στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Ο 28χρονος σέντερ ξέσπασε στα αποδυτήρια και στη συνέχεια, μέσω facebook, τα έβαλε με όλους.

Την επομένη δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος και κλήθηκε σε απολογία. Τη Δευτέρα (29/10) απολογήθηκε, δήλωσε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη, αλλά πλέον ήταν αργά. Οι Πειραιώτες απέκτησαν τον Τζος Πάουελ και το απόγευμα της Τρίτης (6/11) η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως λύθηκε η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Μάλιστα ο εκπρόσωπος του Αμερικανού σέντερ, Γιώργος Δημητρόπουλος, λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, ενημέρωσε μέσω Twitter πως «ο παίκτης θα παραμείνει στην Αθήνα για λίγο καιρό, θα προπονείται με δικό του προπονητή μέχρι να οριστικοποιήσουμε το που θα συνεχίσει την καριέρα του».

«Συγγνώμη, το έχω μετανιώσει»

Μετά την επισημοποίηση της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, ανακοίνωση με την οποία δηλώνει μετανιωμένος για όσα έκανε εξέδωσε ο Τζόι Ντόρσεϊ μέσω της εταιρείας που τον εκπροσωπεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τζόι Ντόρσεϊ μέσω της FCMBasketball:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό, τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου για την εμπειρία που είχα στην Ελλάδα, τους τελευταίους 10 μήνες. Καταφέραμε κάποια απίθανα πράγματα, τα οποία θα είναι πάντα θησαυρός. Ξέρω ότι η συμπεριφορά μου ήταν λάθος, μιλώντας και αντιδρώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο. Ειλικρινά έχω μετανιώσει πολύ και πραγματικά θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από το κάθε μέλος της ομάδας ξεχωριστά. Δεν μπορώ να γυρίσω πίσω και να αλλάξω ό,τι έγινε, αν και θα το ήθελα πραγματικά. Μακάρι να έμενα στην ομάδα, αλλά καταλαβαίνω και σέβομαι την απόφαση της διοίκησης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους, οι οποίοι ήταν πάντα ζεστοί και παθιασμένοι μαζί μου. Ξέρω πως τους απογοήτευσα και θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για την αντίδρασή μου και να τους πω να μείνουν κοντά και να υποστηρίξουν την ομάδα, όπως ξέρουν να κάνουν. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους στην ομάδα τα καλύτερα για το υπόλοιπο της σεζόν.

Τζόι Ντόρσεϊ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα