Στο προσκήνιο ο Κόλεμαν
Ο Άρης είναι δεν μπορεί να αποκτήσει Αμερικανούς, έχει όμως την δυνατότητα να εντάξει στο δυναμικό τους ξένους που αγωνίστηκαν πέρυσι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ένας από αυτούς είναι ο Τζερόν Κόλεμαν, η περίπωση του οποίου εξετάζεται από τους ανθρώπους της ομάδας.
Ο Κόλεμαν πέρυσι έπαιξε στο Ρέθυμνο μετρώντας 6 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 0.5 ασίστ κατά μέσο όρο ανά αγώνα στην Α1. Είναι αρκετά πιθανό η περίπτωση του να προχωρήσει περισσότερο από εκείνη του Μπίλι Κις, καθώς ο Κόλεμαν είναι πιο φθηνός σε σχέση με τον πρώην παίκτη του Πανιωνίου, του Αμαρουσίου και της Λάρισας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
