Με στόχο την δεύτερη νίκη ο Κολοσσός

Gazzetta team
Με στόχο την δεύτερη νίκη ο Κολοσσός

bet365

Μετά τη νίκη επί του Ρεθύμνου ο Κολοσσός Ρόδου στοχεύει στο 2/2 κόντρα στον Ηλυσιακό με τον Μηνά Γκέκο να μην αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Αναλυτικά:

Με στόχο να κάνει το 2 στα 2 και να διατηρήσει το αήττητο της, η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός δοκιμάζεται αύριο (17:00) στα Ιλίσια, με αντίπαλο τον τοπικό Ηλυσιακό. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τη Basket League, η ομάδα μας θα έχει δύσκολο έργο, ολοκληρώνει σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία της και το βράδυ αναχωρεί για την Αθήνα, όπου αύριο θα δώσει το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν. Οι «θαλασσί» δούλεψαν σκληρά σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και είναι αποφασισμένοι αύριο να διορθώσουν τα λάθη που έγιναν στην πρεμιέρα κόντρα στον Α.Γ.Ο. Ρεθύμνου. Η ομάδα μας είναι αποφασισμένη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που θα έχει επίσης καλή ψυχολογία, μετά το «διπλό» επί της Ε.Κ. Καβάλας. Η αυριανή αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, η οποία πάντως ευελπιστεί να δείξει τον καλό της εαυτό και να πάρει τη νίκη στα Ιλίσια.
Η τελευταία σημερινή προπόνηση θα περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής και μπόλικα σουτ. Ο Μηνάς Γκέκος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα με τους παίκτες του, οι οποίοι θα τεθούν κανονικά στη διάθεσή του. Έτσι η ομάδα μας θα παρουσιαστεί πάνοπλη στα Ιλίσια και στην αποστολή θα συμμετέχουν οι: Γιάννης Γεωργαλλής, Φάνης Κουμπούρας, Μάρκους Χάτεν, Γιώργος Καλαϊτζής, Αλέξανδρος Αυγενικός, Τζος Ντόλαρντ, Κέβιν Λάνγκφορντ, Λαρόν Ντέντι, Γιάννης Καλαμπόκης, Δημήτρης Τσαλδάρης, Άλεξ Βουγιούκας και Μανώλης Κουκουλάς.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα