Περιστέρι & Ατρόμητος... μια γροθιά

Gazzetta team
Περιστέρι & Ατρόμητος... μια γροθιά

bet365

Η προπόνηση του Περιστερίου θα πραγματοποιηθεί παρουσία των τριών Αμερικανών, που τέθηκαν στη διάθεση του Τζίμη Κουστένη. Μισή τιμή τα μπλοκ διαρκείας της ομάδας, στους κατόχους διαρκείας του Ατρομήτου.

Οι τρεις Αμερικανοί της ομάδας του Περιστερίου (σ.σ. Θορν, Γουίλιαμς, Τζόουνς) έφτασαν στην χώρα μας και θα προπονηθούν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Παράλληλα Περιστέρι και Ατρόμητος γίνονται μια... γροθιά για το συμφέρον και των φιλάθλων, με την ομάδα να ανακοινώνει πως οι κάτοχοι διαρκείας του Ατρομήτου, μπορούν να προμηθευτούν αυτά του Περιστερίου στη μισή τιμή:

«Οι δύο ομάδες που κάνουν περήφανους τους Περιστεριώτες χρόνια τώρα, το μπασκετικό Περιστέρι και ο ποδοσφαιρικός Ατρόμητος γίνονται μια «γροθιά»!

Οι διοικήσεις των δύο τμημάτων έχουν ξεκινήσει μια πολυεπίπεδη συνεργασία στηρίζοντας η μία την άλλη προς το συμφέρον και του απλού φιλάθλου.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας και της συμπόρευσης, η ομάδα μπάσκετ θα δώσει αύριο (29/9, 19:30) το «παρών» στο γήπεδο ποδοσφαίρου ενισχύοντας τις προσπάθειες του Ατρομήτου στο μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό!

Επίσης, η KAE ανακοινώνει ότι με τη σύμφωνη γνώμη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργου Σπανού οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της ποδοσφαιρικής ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν μπλοκ διαρκείας του μπασκετικού Περιστερίου στη μισή τιμή, δηλαδή με έκπτωση 50%! Αύριο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτή τη μεγάλη προσφορά πηγαίνοντας στο εκδοτήριο του κλειστού το οποίο βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο μία ώρα πριν και μία ώρα μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για μία σημαντική συνεργασία των δύο ισχυρών εκπροσώπων της πόλης μας, που χρειάζονται τη στήριξη όλων σας για να συνεχίσουν να προσφέρουν χαρά και περηφάνια στους Περιστεριώτες.

Γι’ αυτό λοιπόν ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ αύριο στο γήπεδο του ποδοσφαίρου και στήριξε την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, εξασφαλίζοντας παράλληλα μια μόνιμη θέση για τα φετινά ματς της ομάδας μπάσκετ!»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα