Ανατροπή με Λάσμε!

Ανατροπή με Λάσμε!

Gazzetta team
Ανατροπή με Λάσμε!

bet365

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Στέφαν Λάσμε στον Παναθηναϊκό, καθώς ο παίκτης ήταν αρχικά αρνητικός, όμως πλέον, είναι πολύ κοντά στο να φορέσει την πράσινη φανέλα!

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Στέφαν Λάσμε είναι ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» είχαν εκδηλώσει εδώ και αρκετό καιρό το εδνιαφέρον τους για τον παίκτη, ο οποίος όμως είχε προτεραιότητα του να βρει ομάδα στο ΝΒΑ. Ο Λάσμε ζήτησε διορία μιας ημέρας χθες (26/9) και παρά την αρνητική στάση που είχε, πλέον φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στην μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Κάνε εγγραφή στην sportingbet και πάρε μπόνους 100%

Ο φόργουορντ από την Γκαμπόν δεν έχει δώσει ακόμα την οριστική του απάντηση και αυτό αναμένεται να γίνει μέχρι το βράδυ. Όλα δείχνουν, ωστόσο, ότι θα υπάρξει ανατροπή στην υπόθεση του και ότι μένει τελικά πίσω το θέμα του Τζερεμαϊα Μάσεϊ. Πρέπει όμως να... κρατάμε «μικρό καλάθι», αφού ο Παναθηναϊκός είχε φτάσει κοντά και σε άλλες μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι (όπως του Βασίλη Καββαδά) που τελικά δεν έγιναν.

Σημειώνεται επίσης ότι με τον Λάσμε υπάρχει σύγκλιση στο οικονομικό και ότι το θέμα θα ξεκαθαρίσει μέχρι το βράδυ με τις πιθανότητες πλέον να είναι υπέρ της μεταγραφής του παίκτη στον έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα