Διπλά άτυχος ο Κίτσεν!

Διπλά άτυχος ο Κίτσεν!

Γιάννης Ράμμας
Διπλά άτυχος ο Κίτσεν!

bet365

Ο Ντέργουϊν Κίτσεν στάθηκε εκ νέου άτυχος, αφού υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο, που θα τον επαναφέρει στη δράση μία εβδομάδα πριν απ' το ντέρμπι «αιωνίων».

Ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίστηκε για μόλις 4 λεπτά στην τελευταία αναμέτρηση στο Ρέθυμνο, αφού έπεσε στο παρκέ και γύρισε το χέρι του, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να είναι παρών στην επιστροφή των προπονήσεων στο Ο.Α.Κ.Α., έπειτα το μονοήμερο ρεπό. Δυστυχώς για τον ίδιο κατά τη διάρκεια αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και τα αποτελέσματα των εξετάσεων φανέρωσαν διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δε θα τον έχει στη διάθεσή του για τις επόμενες δύο εβδομάδες, που σημαίνει πως θα επιστρέψει λίγες ημέρες πριν απ' το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Α1 με τον Ολυμπιακό (15/10), ενώ μεσολαβεί κι η πρεμιέρα της Ευρωλίγκας (σ.σ. στη Μαδρίτη με Ρεάλ στις 12/10).

Ο Χάρης Γιαννόπουλος, απ' την πλευρά του, απείχε εξ αρχής, αφού αισθάνεται ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα.

Την ίδια ώρα, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, που ταλαιπωρείται από μυϊκούς σπασμούς απ' τη νίκη επί του Πανιωνίου, ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα