«Σε νηπιακό στάδιο»
Ο Ηλυσιακός διασύρθηκε το πρωί του Σαββάτου (8/9) από τον Παναθηναϊκό με 84-32 και ο προπονητής της ομάδα των Ιλισίων, Δημήτρης Παπανικολάου, παραδέχτηκε πως η ομάδα του είναι σε νηπιακό επίπεδο.
«Δυστυχώς οι απουσίες των Καυκή-Αποστολίδη, μας υποχρέωσαν να αλλάξουμε θέση σχεδόν σε όλους τους παίκτες. Η ομάδα βρίσκεται σε νηπιακό στάδιο και θέλουμε ακόμη πολλή δουλειά» δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.
Οι παίκτες του Ηλυσιακού έχουν ρεπό την Κυριακή (9/9) και από Δευτέρα ξεκινούν και πάλι προπονήσεις.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
