Δυνατά φιλικά για Πανελευσινιακό

Στέλλα Παπαδοπούλου
Δυνατά φιλικά για Πανελευσινιακό

bet365

Ο Πανελευσινιακός απέκτησε τους Δημοσθένη Αβραμίδη και Καμπ Χάρπερ κι όπως όλα δείχνουν το ρόστερ του θα κλείσει με την απόκτηση του Ομόντι Αμόκι, με την ομάδα της Ελευσίνας να ανακοινώνει σειρά φιλικών.

Πριν από την πρεμιέρα του Κυπέλλου (19/09) ο Πανελευσινιακός πρόκειται να δώσει φιλικά παιχνίδια με Περιστέρι, Πανιώνιο και Ίκαρο Καλλιθέας για το τουρνουά της ομάδας, ενώ στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστεί στο τουρνουά του Απόλλωνα με τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ και τους Ίκαρου Καλλιθέας.

Η ανακοίνωση της ομάδας: «Αυξάνει το βαθμό ετοιμότητας η ομάδα του Πανελευσινιακού προγραμματίζοντας τη συμμετοχή της σε μία σειρά φιλικών τουρνουά ενώ στις 19/9 ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η αρχή θα γίνει όπως κάθε χρόνο στο ετήσιο τουρνουά του Πανελευσινιακού στα πλαίσια του φεστιβάλ των Αισχυλείων της Ελευσίνας, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012, στο γήπεδο της Γούβας. Στο τουρνουά συμμετέχουν και ο ιστορικός σύλλογος του Πανιωνίου, το Περιστέρι που θα φιλοξενήσει το Σύλλογο φέτος στο γήπεδο του και ο Ίκαρος Καλλιθέας που συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα Basket League ΟΠΑΠ. Η διοίκηση του Πανελευσινιακού ευχαριστεί τις ομάδες για την συμμετοχή τους και καλεί τον κόσμο της Ελευσίνας να δώσει βροντερό παρόν!
Την επόμενη εβδομάδα η ομάδα του Πανελευσινιακού θα μεταβεί στην Πάτρα για να συμμετάσχει στο τουρνουά του τοπικού Απόλλωνα το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012. Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν εκτός τουΑπόλλωνα Πατρών και της ομάδας μας, ο ΠΑΟΚ και ο Ίκαρος Καλλιθέας.

Στα δύο τουρνουά ο προπονητής Γιώργος Σκαραφίγκας θα έχει την ευκαιρία να μοντάρει την ομάδα ώστε να είναι έτοιμη για τον πρώτο επίσημο αγώνα της με τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012, για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό της Γούβας και οι φίλαθλοι της Ελευσίνας θα πρέπει να πλημμυρίσουν τις εξέδρες ώστε να δώσουν την πρώτη ώθηση της χρονιάς για την ομάδα του Πανελευσινιακού».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα