Πάνε για... ξένο ψηλό!

Πάνε για... ξένο ψηλό!

Gazzetta team
Πάνε για... ξένο ψηλό!
Η υπόθεση του Βασίλη Καββαδά φαίνεται ότι δεν θα έχει αίσιο τέλος για τον Ολυμπιακό και από την στιγμή που λύσεις στην ελληνική αγορά δεν υπάρχουν, οι «ερυθρόλευκοι» στρέφονται πλέον σε περιπτώσεις από το εξωτερικό.

Ο Ολυμπιακός ενώ έδειχνε να τα βρίσκει με τον Πανιώνιο για την αγορά του Βασίλη Καββαδά, τον οποίο θα άφηνε φέτος δανεικό στους «κυανέρυθρους», τελικά ζήτησε από τώρα τον παίκτη και ο Ηλίας Λιανός απάντησε αρνητικά. Έτσι, μετά τις μεταγραφές του Χαρίση στον Άρη και του Σκορδίλη στον Παναθηναϊκό, από την ελληνική αγορά φαίνεται πως δεν υπάρχει κάτι που να ικανοποιεί τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης.

Γι’ αυτό και πλέον η προσοχή των ανθρώπων της ομάδας είναι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού. Θα γίνει, λοιπόν, από τον Ολυμπιακό μια έρευνα αγοράς στην Αμερική και το κολεγιακό πρωτάθλημα, προκειμένου να βρεθεί ο παίκτης που ενισχύσει την φροντ λάιν της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ενδιαφέρον για Γεωργάκη

Την περίπτωση του Γιώργο Γεωργάκη φαίνεται πως εξετάζει ο Έλληνας τεχνικός των «ερυθρόλευκων». Ο 21χρονος σέντερ παίζει τα τελευταία δύο χρόνια στην Καβάλα και πέρσι μέτρησε 1.1 πόντους και 0.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά αγώνα στην Α1. Φυσικά δεν πρόκειται για μια λύση πρώτης γραμμής, και εφόσον προχωρήσει, ο Γεωργάκης θα έχει κυρίως βοηθητικό ρόλο στης προπονήσεις της ομάδας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα