Δεν φεύγει από τη Ρόδο ο Χάτεν

Δεν φεύγει από τη Ρόδο ο Χάτεν

Gazzetta team
Δεν φεύγει από τη Ρόδο ο Χάτεν

bet365

O Mάρκους Χάτεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο νησί της Ρόδου, καθώς ο Κολοσσός ανακοίνωσε κι επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Αμερικανός που ανακοινώθηκε θα βρεθεί σύντομα στη Ρόδο, ώστε να ενσωματωθεί στην ομάδα: «Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασία της με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Μάρκους Χάτεν, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τον επόμενο χρόνο.

Ο 32χρονος πόιντ-γκαρντ (γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 1980 στη Βαλτιμόρη) θα παραμείνει… κάτοικος «Βενετοκλείου» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας. Ο Χάτεν έχει ύψος 1.86 και την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε σε 34 αναμετρήσεις σε regular season και play off. Στην κανονική περίοδο έπαιξε βασικός και στους 23 αγώνες (μ.ο. 25.5 λεπτά) και είχε 11 πόντους με 47% στα δίποντα, 26% στα τρίποντα και 75% στις βολές, ενώ είχε επίσης 3.6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.5 κλέψιμο ανά παιχνίδι. Στα πλέι-οφ έπαιξε και στις 11 αναμετρήσεις (μ.ο. 26.7 λεπτά) με 11.5 πόντους, με 55% στα δίποντα, 27% στα τρίποντα και 76% στις βολές. Επίσης πήρε 3 ριμπάουντ, μοίρασε 2.7 ασίστ και έκανε 1.5 κλέψιμο ανά παιχνίδι.

Πέρσι ο Μάρκους Χάτεν αποτέλεσε τον βασικό πόιντ-γκαρντ της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός και είχε εξαιρετική παρουσία, κάτι που οδήγησε το Μηνά Γκέκο να εισηγηθεί την παραμονή του στο «Βενετόκλειο». Έτσι, σύντομα ο 32χρονος Αμερικανός θα έρθει και πάλι στο νησί για να ξεκινήσει την προετοιμασία, μαζί με τους συμπαίκτες του».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα