Επέλεξε Παναθηναϊκό ο Άρμστρονγκ!

Επέλεξε Παναθηναϊκό ο Άρμστρονγκ!

Γιάννης Ράμμας
Επέλεξε Παναθηναϊκό ο Άρμστρονγκ!

bet365

Ο Χίλτον Άρμστρονγκ έδειξε να πλησιάζει την επιστροφή του στο ΝΒΑ, αλλά εν τέλει η μπίλια έκατσε στο... πράσινο, λέγοντας «ναι» στον Παναθηναϊκό! Αυτοανακοινώθηκε στο Τwitter.

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες ο Αμερικανός σέντερ βρέθηκε να προπονείται για χάρη της ομάδος του Μπρούκλιν, αλλά η επιστροφή του στο ΝΒΑ θα πρέπει να περιμένει.

Ο Παναθηναϊκός βγήκε νικητής απ' την άτυπη μονομαχία και θα μπει στη νέα χρονιά με τον 28χρονο στη σύνθεσή του. Η εξέλιξη αυτή δε θα μπορούσε να μη χαροποιήσει τον προπονητή της ομάδος, Αργύρη Πεδουλάκη, που ευελπιστεί να πάρει απ' τον πρώην NBAer όλα όσα αναζητά για το... alter ego του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, δηλαδή ταχύτητα, μακριά χέρια, ευχέρεια στα κοψίματα κι αρκετά ακόμη στοιχεία που αναπληρώνουν την όποια αδυναμία του στο σκοράρισμα.

«Καλημέρα σε όλους. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποια ευχάριστα νέα. Θα αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό, μία Σπουδαία ομάδα στην Ελλάδα!» έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο παίκτης, προλαβαίνοντας την Κ.Α.Ε. στην ανακοίνωση της απόκτησής του.

Διαβάστε εδώ το Who is Who του νέου αποκτήματος του Παναθηναϊκού κι εδώ τι είπε στο gazzetta.gr ο πρώην συμπαίκτης του στη γαλλική Βιλερμπάν, Δημήτρης Χαριτόπουλος.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα