Δικός του και ο Μελισσαράτος

Δικός του και ο Μελισσαράτος

Gazzetta team
Δικός του και ο Μελισσαράτος

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ακόμα μια μεταγραφή - επένδυση για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος απέκτησε τον ταλαντούχο Πέτρο Μελισσαράτο, με τον νεαρό φόργουορντ μάλιστα να είναι ήδη στο Καρπενήσι με την υπόλοιπη ομάδα.

Συνεχίζει να επενδύει σε νέα παιδιά ο Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να κάνουν δικό τους τον Πέτρο Μελισσαράτο. Ο 19χρονος φόργουορντ αγωνιζόταν στον Άλιμο και θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους της γενιάς του, έχοντας μάλιστα αρκετές εμφανίσεις και με την Εθνική Νέων. Ο Μελισσαράτος τέθηκε στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη καθώς από χθες (25/8) βρίσκεται στο Καρπενήσι, θα ακολουθήσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας των «πρασίνων», ωστόσο πιθανότατα θα παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα