Ακόμη δύο παίκτες και... έκλεισε

Ακόμη δύο παίκτες και... έκλεισε

Gazzetta team
Ακόμη δύο παίκτες και... έκλεισε
Ο Ολυμπιακός αρχίζει την Δευτέρα (20/8) την προετοιμασία του και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεση του 13 παίκτες. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος, όμως, θα αποκτήσουν ακόμη δύο.

Στον Πειραιά είναι στην ευχάριστη θέση για πρώτη φορά, μετά από σχεδόν είκοσι χρόνια να διατηρήσουν σχεδόν όλους τους παίκτες τους από την περσινή σεζόν. Πλην των Βασιλόπουλου, Πελεκάνου, Παπαδόπουλου, Κέσελ, έμειναν από την περσινή σεζόν όλοι οι άλλοι παίκτες που επανέφεραν τους «ερυθρόλευκους» σε κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδος και έτσι τη Δευτέρα (20/8) ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεση του και τους 13 παίκτες του. Η ομάδα του Πειραιά, όμως, θα κάνει ακόμη δύο προσθήκες. Η περίπτωση του Βασίλη Καββαδά φαίνεται να ναυαγεί οριστικά καθώς ο 20χρονος σέντερ όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στον Πανιώνιο. Έτσι θα αποκτηθεί ο Γάιος Σκορδίλης ως τέταρτος ψηλός.

Φαίνεται, όμως, πως αυτή δεν θα είναι η τελευταία προσθήκη των «ερυθρολεύκων» οι οποίοι θα κινηθούν για την απόκτηση και ενός γκαρντ που θα είναι κι αυτός... συμπληρωματικός. Μην ξεχνάμε πως οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος μπορούν ανά πάσα στιγμή, εάν αυτό κριθεί αναγκαίο, μέσα στη σεζόν να αποκτήσουν και έναν ξένο παίκτη καθώς αυτή τη στιγμή έχουν πέντε στο ρόστερ τους (Ντόρσεϊ, Λο, Χάινς, Άντιτς, Γκετσεβίτσιους).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα