Ηθικό θέμα θέτουν για «Πέρπε»

Gazzetta team
Ηθικό θέμα θέτουν για «Πέρπε»
Ο Στράτος Περπέρογλου συνεχίζει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό στέκονται στο ηθικό θέμα καθώς τον στήριξαν στην πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει εκνευρισμός για την υπόθεση του Στράτου Περπέρογλου και στέκονται κυρίως στην ηθική του βάση. Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος, λόγω τραυματισμού, έπαιξε πέρσι με την φανέλα του τριφυλλιού ουσιαστικά για πέντε μήνες, όμως, πήρε ένα μεγάλο ποσό του συμβολαίου του. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό το ποσό είναι κοντά στις 300.000 ευρώ.

Οι πράσινοι δεν ξεχνούν πως υποστήριξαν τον Στράτο Περπέρογλου στην πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του και δεν είδαν το... ευχαριστώ. Ο Παναθηναϊκός πρόσφερε στον νυν παίκτη του Ολυμπιακού τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με μικτές απολαβές που έφταναν το 1,8 εκατομμύριο ευρώ.

Ο μάνατζερ του, Νίκος Λώτσος την απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη και τότε ξεκίνησαν από το στρατόπεδο του τριφυλλιού να κινούνται για τον Ματσιούλις και τον Ούκιτς. Τόσο ο Λιθουανός, όσο και ο Κροάτης αποκτήθηκαν από τον Παναθηναϊκό ξοδεύοντας ένα μέρος του μπάτζετ της νέας σεζόν.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά σταμάτησε να ισχύει η πρόταση του Παναθηναϊκού προς τον Περπέρογλου, αφού τα χρήματα είχαν δοθεί και τα οικονομικά δεδομένα ήταν διαφορετικά. Ετσι, η αρχική πρόταση είχε αποσυρθεί από την πρώτη στιγμή.

Ειδικότερα όταν έγινε γνωστό πως ο Περπέ μιλούσε και επίσημα με τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει στον Πειραιά την καριέρα του. Ολα αυτά δημιούργησαν εκνευρισμό στους πράσινους.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα