«Εύκολη απόφαση λόγω Σπανούλη»

Φάνης Παναγιώτου
«Εύκολη απόφαση λόγω Σπανούλη»
Ως μια δύσκολη απόφαση, η οποία έγινε... εύκολη μετά την κουβέντα με τους Σπανούλη, Μπαρτζώκα, χαρακτήρισε την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Στράτος Περπέρογλου.

Ο Στράτος Περπέρογλου ανακοινώθηκε ανήμερα των γενεθλίων του από τον Ολυμπιακό και θα φοράει τα «ερυθρόλευκα» για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο διεθνής άσος άλλαξε στρατόπεδο, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό, και τόνισε πως η απόφαση ήταν εύκολη αφού πρώτα μίλησε με τον Βασίλη Σπανούλη που είχε κάνει την ίδια διαδρομή πριν από δύο χρόνια.

Κάνε εγγραφή στην betfair και πάρε μπόνους έως 200 ευρώ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στράτου Περπέρογλου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Ήταν σίγουρα μια δύσκολη απόφαση, αλλά η κουβέντα που είχα με τον Βασίλη (σ.σ. Σπανούλη) και τον κόουτς την έκανε αρκετά εύκολη. Όσα μου είπαν, με οδήγησαν στην καλύτερη επιλογή για μένα. Είμαι χαρούμενος που επισημοποιήθηκε η συμφωνία. Χρειαζόμουν αυτή την αλλαγή. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά έχω ξεπεράσει το πρόβλημα μου κι έχω πολύ όρεξη να δουλέψω. Μίλησα με πολύ κόσμο για τη λειτουργία της ομάδας κι άκουσα από παντού τα καλύτερα. Σίγουρα ο Ολυμπιακός έκανε μια εκπληκτική χρονιά πέρσι και δείχνει ότι δουλεύει πολύ σωστά», τόνισε αρχικά ο 28χρονος φόργουορντ και πρόσθεσε:

«Όπως πολλά από τα παιδιά λένε στις δηλώσεις τους, είναι πολύ εύκολο να ανέβεις στην κορυφή αλλά δύσκολο να κρατηθείς. Φέτος όλοι θα θέλουν να μας κερδίσουν. Πέρσι κανείς δεν περίμενε τον Ολυμπιακό κι αυτό ήταν ένα μεγάλο συν, φέτος αυτό δε θα ισχύει αλλά είναι πολύ σημαντικός ότι ο μεγαλύτερος κορμός της ομάδας έμεινε ο ίδιος».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο κομμάτι της προετοιμασίας, που ξεκινάει σε λίγες μέρες: «Σίγουρα δεν είναι καλό το ότι αποκλείστηκε η Εθνική ομάδα, αλλά για μας είναι πολύ σημαντικό το ότι θα δουλέψουμε όλοι μαζί από το ξεκίνημα. Φυσικά και θέλω να επιστρέψω στην Εθνική ομάδα. Τώρα όμως θέλω να συγκεντρωθώ στα καθήκοντά μου στον Ολυμπιακό, στο να δουλέψω σκληρά και να γίνω καλύτερος για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα