«Χρόνια Πολλά» με... Ολυμπιακό!

Γιάννης Ράμμας
gazzetta default image fallback
Κίνηση-ματ απ' τον Ολυμπιακό, που άρπαξε απ' τον Παναθηναϊκό και τον Στράτο Περπέρογλου, τον ανακοίνωσε κι απέκτησε ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική αγορά!

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να καταθέσει την πρόταση που θα τον διατηρούσε στα πράσινα, ουσιαστικά τις τελευταίες ημέρες βγήκε εκτός διεκδίκησής του κι ανήμερα των γενεθλίων του ο Ολυμπιακός του προσέφερε για δώρο την επισημοποίηση της συμφωνίας τους μέχρι το 2014.

Ο «Πέρπε», που εξέτασε και την περίπτωση του εξωτερικού, έγινε ο δεύτερος παίκτης έπειτα τον Βασίλη Σπανούλη που αλλάζει φανέλα «αιωνίων» την τελευταία 2ετία.

O 28χρονος φόργουορντ, που πέρασε μία εξαιρετική δύσκολη χρονιά (βλ. θρόμβωση στο γόνατο), βρισκόταν στον Παναθηναϊκό απ' το 2007, πανηγυρίζοντας μαζί του 4 Πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα Ελλάδος και τις Ευρωλίγκες του 2009 και 2011.

H νέα χρονιά θα τον βρει κάτοικο Πειραιά, με τη συμφωνία να επιτρέπει στον Ολυμπιακό το επόμενο καλοκαίρι να τον αποδεσμεύσει με €50.000 και τον ίδιο, σε περίπτωση που επιθυμεί το αντίστοιχο, να φέρει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, την οποία οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν δικαίωμα να καλύψουν εντός μίας εβδομάδος.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Στράτο Περπέρογλου. Ο διεθνής φόργουορντ θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα για τα επόμενα δύο χρόνια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα