Τελική ευθεία για «Περπέ» – Καββαδά

Gazzetta team
Τελική ευθεία για «Περπέ» – Καββαδά
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Ολυμπιακός έχει επιλέξει τον Στράτο Περπέρογλου για τη θέση «3» πλαισιώνοντας τον Παπανικολάου, ενώ το σήριαλ του Καββαδά παίζει επίσης τα τελευταία του επεισόδια.

Στον 28χρονο διεθνή φόργουορντ έχει καταλήξει εδώ και καιρό ο Ολυμπιακός, αφού οι ερυθρόλευκοι είναι πεπεισμένοι ότι ο Περπέρογλου είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουν για τη φετινή ομάδα. Ο παίκτης από την πλευρά του βλέπει με καλό μάτι την προοπτική των πρωταθλητών, ενώ δείχνει ότι δεν θέλει να ψαχτεί στο εξωτερικό και μάλλον έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Έτσι, πολύ σύντομα αναμένονται οι τελικές εξελίξεις στην περίπτωσή του και αν το deal γίνει ο Ολυμπιακός θα βρει τον άσο που θέλει να πλαισιώσει τον Παπανικολάου και να δημιουργήσει έναν ισχυρό ελληνικό κορμό, ενώ τονίζεται ότι θα πορευτεί με πέντε ξένους ώστε να έχει το δικαίωμα προσθήκης σε περίπτωση που δει στα μέσα της χρονιάς ότι χρειάζεται κάποια τελική... πινελιά.

Όσο για τον Βασίλη Καββαδά , το «σενάριο» που έχει συζητηθεί είναι το εξής: Να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός από το φετινό καλοκαίρι, αλλά να τον αφήσει για την επόμενη σεζόν στον Πανιώνιο, υπό τη κορφή δανεισμού. Αυτό έχει προτείνει ο Πανιώνιος ώστε να μειώσει τις αρχικές του απαιτήσεις για την παραχώρηση του νεαρού σέντερ.

Από όσα βγαίνουν προς τα έξω, οι Πειραιώτες θεωρούν ότι η λύση αυτή βολεύει και τις δύο πλευρές, μια και ο 20χρονος παίκτης θα πάρει περισσότερες παραστάσεις έχοντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, ωστόσο τονίζεται ότι δεν έχουν αποφασίσει αν θα δεχτούν την παραπάνω πρόταση, αν την εξετάζουν σοβαρά.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα