Λάσμε: «Δεν είπα ναι σε ΠΑΟ»

Λάσμε: «Δεν είπα ναι σε ΠΑΟ»

Gazzetta team
Λάσμε: «Δεν είπα ναι σε ΠΑΟ»

bet365

Αρνήθηκε την ύπαρξη συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό ο Λάσμε, ο οποίος τονίζει παράλληλα ότι δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Τριφυλλιού. Όλα στο σημείο «μηδέν» με τον Γκαμπονέζο σέντερ.

O Στεφάν Λάσμε αλλάζει τα δεδομένα, αφού με τα όσα δηλώνει ο ίδιος ο Γκαμπονέζος σέντερ στην εφημερίδα GOAL και στον Θανάση Ασπρούλια, δίνει μια νέα διάσταση στην υπόθεσή του.

Μάλιστα, διαψεύδει κατηγορηματικά ότι είχε έρθει σε συμφωνία με τους «πράσινους» και τονίζει ότι έχει αλλάξει μάνατζερ και για την ώρα δεν γνωρίζει ποιος έχει τα δικαιώματά του στην Ευρώπη:

«Πρέπει να πω ότι εδώ και κάποιο καιρό έχω αλλάξει μάνατζερ, οπότε για εμένα όλα ξεκινούν τώρα» ήταν χαρακτηριστικά το πρώτο του σχόλιο και προσθέτει:

«Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω ποιος είναι ο εκπρόσωπός μου στην Ευρώπη. Πρέπει να μιλήσω με το νέο ατζέντη μου και μετά θα γνωρίζω περισσότερα. Εγώ δεν είχα συμφωνήσει με κανένα και δεν ξέρω για ποιο λόγο βγήκε κάτι τέτοιο προς τα έξω ότι συμφώνησα με τον Παναθηναϊκό», ξεκαθαρίζει ο Λάσμε.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού είναι δεδομένο πως βρίσκεται στο στόχαστρο όμως εκείνος δηλώνει: «Αυτή τη στιγμή το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να συνεχίσω τη δουλειά που κάνω μόνος μου εδώ στις ΗΠΑ, ώστε να βελτιωθώ και να γίνω καλύτερος. Από εκεί και πέρα, την καλύτερη προοπτική που μου παρουσιαστεί θα την κυνηγήσω».

Επανέλαβε πως με το Τριφύλλι δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία, και σχετικά με τα όσα είχαν διαρρεύσει αναφορικά με την συμφωνία των «πράσινων» μαζί του, επισημαίνει: «Δεν ξέρω πως έγινε και διέρρευσε κάτι τέτοιο. Δεν θέλω να πω ότι έκανε κάποιος λάθος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εγώ ποτέ δεν είπα το “ναι” στην πρόταση του Παναθηναϊκού εκείνη τη στιγμή».

Ερωτηθείς για το αν «κλείνει την πόρτα» στην ελληνική ομάδα, απάντησε: «Όχι, δεν κλείνω την πόρτα στην ελληνική ομάδα. Δεν έχω κάποιο λόγο. Αυτή τη στιγμή βέβαια, θα ήθελα να δοκιμάσω στο veteran's camp του ΝΒΑ, θεωρώ ότι είναι όμορφη προοπτική για εμένα, αλλά μέρα σε μέρα τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν.

Είναι δεδομένο πάντως ότι με τον Παναθηναϊκό η συζήτηση μπορεί να αρχίσει πάλι με τον νέο μου μάνατζερ. Αν γίνει κάποια συζήτηση μεταξύ τους, τότε θα μπορούμε να πούμε πολλά περισσότερα και με μεγαλύτερη βεβαιότητα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα