Επένδυση με τον... νεότερο της Α1! (vids)

Επένδυση με τον... νεότερο της Α1! (vids)

Gazzetta team
Επένδυση με τον... νεότερο της Α1! (vids)

bet365

Ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει το βλέμμα του και στο μέλλον και σ' αυτό έχει θέση κι ο 15χρονος Γιώργος Παπαγιάννης του Περιστερίου, που πάτησε σε παρκέ Α1 σε ηλικία 14,5 ετών!

Ήταν 5/1/2012 στο Ο.Α.Κ.Α. (Παναθηναϊκός-Περιστέρι 104-69), όταν ο Αργύρης Πεδουλάκης του έδωσε τη δυνατότητα να πατήσει για πρώτη φορά σε παρκέ Α1 και να γίνει αυτομάτως ο νεότερος παίκτης της κατηγορίας (σ.σ. 3/7/1997 γεννηθείς). Ο Γιώργος Παπαγιάννης θα συνεχίσει να δουλεύει υπό το βλέμμα του «Άρτζι», αλλά στον Παναθηναϊκό, αφού αναμένεται να αποτελέσει τη νέα επένδυσή του στο μέλλον.

«Έχουμε 3-4 νεαρούς παίκτες με ποιότητα. Πρέπει να δούμε πώς θα τους βοηθήσουμε να φτάσουν εκεί που πρέπει να φτάσουν» είχε πει τότε ο Έλληνας προπονητής για τον ύψους 2,10μ. σέντερ, που έφτασε να αγωνιστεί συνολικά σε 6 αναμετρήσεις με 0,8 πόντους και 1,2 ριμπάουντ σε 3,8 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο.

Δείτε τον παρακάτω εν δράσει τόσο απέναντι στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο της εφηβικής ομάδος του Αιγάλεω, με τον οποίο θα ανταμώσει στον Παναθηναϊκό, όσο κι απέναντι στη νέα ομάδα του:

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα