Προτάθηκαν Ντράγκιτς και Μπατίστα

Προτάθηκαν Ντράγκιτς και Μπατίστα

Gazzetta team
Προτάθηκαν Ντράγκιτς και Μπατίστα

bet365

Ο Αργύρης Πεδουλάκης συνεχίζει το «χτίσιμο» του Παναθηναϊκού της επόμενης περιόδου, με το θέμα του ξένου ψηλού να αποτελεί προτεραιότητα και να ακολουθεί ο αντικαταστάτης του Γιασικεβίτσιους.

Το πρώτο ζήτημα που θέλει να κλείσει ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι αυτό του παίκτη που θα πλαισιώσει τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη στην θέση «5». Ο Στέφαν Λάσμε φαίνεται πως αρχίζει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Ευρώπη, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν θα περιμένει για πάντα. Ήδη υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Κέντρικ Σίμονς, η περίπτωση του οποίου θα προχωρήσει εφόσον δεν υπάρξει κάτι άλλο καλύτερο, ενώ στους «πράσινους» προτάθηκε και ο Ουρουγουανός Εστεμπάν Μπατίστα, που έχει εμπειρία από το ΝΒΑ, πέρσι έπαιξε στην Εφές, έχοντας αγωνιστεί και στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Όσον αφορά τον αντι-Σάρας, οι 6 φορές πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν έναν παίκτη με ικανότητα να αγωνίζεται το ίδιο καλά και στον «1» και στο «2». Στο «τριφύλλι» έχουν προταθεί πολλοί γκαρντ και ένας από αυτούς είναι ο Ζόραν Ντράγκιτς, αδερφός του Γκόραν που παίζει στο ΝΒΑ, ο οποίος ανήκει στην Κρκα και την περίοδο αυτή βρίσκεται στο Summer League του Λας Βέγκας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα