Ο Σπανούλης «ψήνει» Περπέρογλου!

Gazzetta team
Ο Σπανούλης «ψήνει» Περπέρογλου!
Όσο περνάνε οι ημέρες και δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Στράτο Περπέρογλου, τόσο πιο έντονο γίνεται το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Έλληνα φόργουορντ, με τον οποίο είχε επικοινωνία ο Βασίλης Σπανούλης!

Σε διαπραγματεύσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρίσκεται ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος συνεχίζει να περιμένει το κάτι παραπάνω από τον Παναθηναϊκό αλλά συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν υπάρχει.

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημα την προσφορά του και συνεχίζει να παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεση. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι δεδομένο ότι ψάχνουν έναν παίκτη για να πλαισιώσει τον Κώστα Παπανικολάου στην θέση «3», με προτεραιότητα τους να είναι η αμερικανική αγορά. Είναι λογικό όμως, αν ο Περπέρογλου δεν τα βρει με τον Παναθηναϊκό, να κινηθούν για να αποκτήσουν ακόμα έναν έμπειρο Έλληνα για το ρόστερ τους.

Από την μεριά του ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει βάλει στο «παιχνίδι» και τον Βασίλη Σπανούλη, με τον αρχηγό της ομάδας του Πειραιά να έχει επικοινωνία με τον Έλληνα διεθνή φόργουορντ! Ο Σπανούλης φρόντισε να μεταφέρει στον πρώην συμπαίκτη του ότι η ομάδα του συνεχίζει να ενδιαφέρει για τον ίδιο, εξηγώντας του παράλληλα πως έχουν τα πράγματα στους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης.

Ο Περπέρογλου φαίνεται πως δεν έχει αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του, αφού εκτός από το ενδεχόμενο παραμονής στον Παναθηναϊκό ή μετακόμισης στον Ολυμπιακό, υπάρχει και η προοπτική του εξωτερικού με τις Αρμάνι Μιλάνο, Ούνικς Καζάν και Γαλατασαράι να ενδιαφέρονται για τον διεθνή φόργουορντ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα