Προχωράει για Σίμονς (Vid)

Προχωράει για Σίμονς (Vid)

Gazzetta team
Προχωράει για Σίμονς (Vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Σέντρικ Σίμονς και αναμένεται να την ενεργοποιήσει τις επόμενες ώρες εφόσον ο Λάσμε συνεχίσει να καθυστερεί.

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν τα μεταγραφικό τους σχεδιασμό και δείχνουν πως δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν... για πάντα τον Στεφάν Λάσμε. Γι' αυτό και ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον Σέντρικ Σίμονς. Πρόκειται για τον 26χρονο φόργουορντ/σέντερ ύψους 2,06, ο οποίος πριν δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Καβάλα με την οποία έκανε σπουδαία σεζόν.

Με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ο Σίμονς είχε 12,2πόντους μέσο όρο και στη συνέχεια πήρε... προαγωγή στην Εστουντιάντες. Με την ισπανική ομάδα είχε είχε 5,5 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 0,8 κοψίματα κατά μέσο όρο σε 31 συμμετοχές Ο Σίμονς είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου (σ.σ. έχει βγάλει βουλγαρικό), κάτι που σημαίνει πως δεν θα καταλαμβάνει θέση ξένου στο ρόστερ των «πρασίνων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα