«Πράσινος» ο Λάσμε!

«Πράσινος» ο Λάσμε!

Gazzetta team
«Πράσινος» ο Λάσμε!

bet365

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Στεφάν Λάσμε. Ο 29χρονος φόργουορντ τα βρήκε σε όλα με τους «πράσινους» και πλέον μένει να ανακοινωθεί η συμφωνία.

Η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» ήταν που αποκάλυψε το όνομα του 29χρονου φόργουορντ και το gazzetta.gr ήταν η πρώτη αθλητική ιστοσελίδα που προχώρησε το θέμα και σας έδωσε τις πληροφορίες για τον πρώην παίκτη της Ομπραντόιρο που βρισκόταν ψηλά στη λίστα των «πρασίνων».

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη τα βρήκε σε όλα με τον ύψους 2,03 φόργουορντ και πλέον το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Έτσι, μετά τους Σοφοκλή Σχορτσανίτη, Άντι Πάνκο και Μάικ Μπράμος, ο Στεφάν Λάσμε θα γίνει η τέταρτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού.

Μαζί με τον Πάνκο θα καλύψει τις δύο από τις τέσσερις θέσεις ξένων που δικαούται να έχει κάθε ομάδα της Α1 κάτι που σημαίνει πως απομένουν οι μεταγραφές δύο ξένων και άλλων δύο κοινοτικών.

Ο Λάσμε θα προσδώσει ταχύτητα, ενέργεια, αθλητικές ικανότητες και παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη στον Παναθηναϊκό. Αρέσκεται στο inside game, έχει αδυναμία στο περιφερειακό σουτ, είναι εξαιρετικός αμυντικός (με έφεση στις τάπες) και κατά κάποιον τρόπο θα μπορούσε κανείς να πει ότι θυμίζει την αποκάλυψη του φετινού Ολυμπιακού, Κάιλ Χάινς!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα