«Σφήνα ΠΑΟ για Ντιαβαρά» (vid)

«Σφήνα ΠΑΟ για Ντιαβαρά» (vid)

Gazzetta team
«Σφήνα ΠΑΟ για Ντιαβαρά» (vid)

bet365

Πρόταση στον Γάλλο φόργουορντ Γιακούμπα Ντιαβαρά από τον Παναθηναϊκό αποκαλύπτουν τα Ισπανικά Μέσα, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» μπήκαν «σφήνα» στην συμφωνία με Βενέτσια.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται, σύμφωνα με τους Ισπανούς, να ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Γιακούμπα Ντιαβαρά, αναφέροντας ότι έχει μπει σφήνα στην συμφωνία του παίκτη με την Βενέτσια, και πως η πρόταση των πράσινων είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα.

O 29χρονος διεθνής Γάλλος φόργουορντ έχει περάσει από το ΝΒΑ μετά τη θητεία του για ένα χρόνο στην Μπολόνια (2005-2006) όπου φόρεσε τις φανέλες των Νάγκετς (2006-2008) και Χιτ (2008-2010) ενώ έρχεται από μια πολύ καλή σεζόν με την Ιταλική Βαρέζε (2011-2012), όπου είχε 15.1 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ κατά μέσο όρο.

Αν φυσικά προχωρήσει η περίπτωση απόκτησής του, τότε αυτόματα ο Παναθηναϊκός κλείνει τις θέσεις των φόργουορντ (με Μπράμος, Ντιαβαρά και εναλλακτικά τον Πάνκο), κάτι που σημαίνει πως και τυπικά αποκλείεται η πιθανότητα παραμονής του Περπέρογλου...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα