«Ο Πάνκο θα κάνει την διαφορά»!

«Ο Πάνκο θα κάνει την διαφορά»!

«Ο Πάνκο θα κάνει την διαφορά»!

bet365

Ο Φώτης Κατσικάρης δηλώνει σίγουρος στο gazzetta.gr ότι ο Άντι Πάνκο είναι καλύτερος από... 25αρηδες και θα κάνει την διαφορά στον Παναθηναϊκό, που βρήκε τον νέο Αλβέρτη!

Ο Έλληνας τεχνικός που έχει άριστη εικόνα για το ισπανικό πρωτάθλημα, έπειτα από δύο χρόνια στον πάγκο της Μπιλμπάο, κάνει λόγο για έναν παίκτη... εκτελεστή, αποθεώνοντας στο gazzetta.gr το «φονικό» σουτ του Πάνκο έξω από την γραμμή των 6,75, ο οποίος φαίνεται ότι βρίσκεται μία ανάσα από το «τριφύλλι».

Κάνε εγγραφή στην bwin και πάρε μπόνους 100%

«Πέρυσι έπαιξε στο "4" και αποτελεί τον βασικό λόγο για την εξαιρετική πορεία της Λαγκούν Άρο. Έχει πολύ μεγάλη διάρκεια στην απόδοσή του και είναι εξαιρετικά σταθερός. Είναι ένας καταπληκτικός αθλητής, θα έλεγα μάλιστα ότι είναι πιο αθλητικός και από 25αρηδες. Ανήκει στην κατηγορία εκείνων που κάνουν τρίαθλο και γι' αυτό διατηρείται σ' αυτή την εξαιρετική φυσική κατάσταση», μας είπε αρχικά ο Φώτης Κατσικάρης για να προσθέσει:

«Αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι το εξαιρετικό του τρίποντο. Έχει πολύ μεγάλο πλεονέκτημα στο λόου ποστ λόγω και του ύψους του (2.06 μ.) και είμαι βέβαιος ότι αποτελεί μία σίγουρη λύση για τον Παναθηναϊκό».

Σχετικά με τον χαρακτήρα του 35χρονου φόργουρντ, ο προπονητής της Μπιλμπάο αναφέρει πως: «Πρόκειται πραγματικά για έναν πολύ δυνατό χαρακτήρα. Είναι από τους παίκτες που παίρνουν την ομάδα στην πλάτη τους, σπρώχνει τους συμπαίκτες του και δεν κρύβεται ποτέ στα δύσκολα, το αντίθετο μάλιστα όταν η μπάλα «καίει», θα είναι ο πρώτος που θα την ζητήσει. Είναι παίκτης-προσωπικότητα και φυσικά σε μία πολύ ώριμη ηλικία».

Όσο για το αν μπορεί να κάνει την διαφορά και με ποιον Έλληνα παίκτη θα τον παρομοίαζε, δεν διστάζει να μας πει ότι: «Νομίζω ότι πρόκειται για... «κόπια» του Αλβέρτη. Έχει το ίδιο καταπληκτικό σουτ και αγωνίζεται επίσης κατά κύριο λόγο στο «4», αν και θεωρώ ότι είναι ικανός να ανταποκριθεί ακόμα και στο «2»! Ουσιαστικά αυτός έβαλε την ομάδα στην πλάτη του και αναμφίβολα είναι σε θέση να δώσει το κάτι παραπάνω στον Παναθηναϊκό. Όποιες και να είναι οι συνθήκες ενός αγώνα, ο Πάνκο έχει πάντα κίνητρο...».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα