Συνάντηση... δέσμευσης για Διαμαντίδη!

Συνάντηση... δέσμευσης για Διαμαντίδη!

Γιάννης Ράμμας
Συνάντηση... δέσμευσης για Διαμαντίδη!

bet365

Οι περισσότεροι απ' την περσινή ομάδα του Παναθηναϊκού βρίσκονται στην έξοδο, αλλά το σημερινό ραντεβού με τον Δημήτρη Διαμαντίδη τον οδηγεί στην επέκταση της συνεργασίας!

Ο 32χρονος γκαρντ ήταν ο μοναδικός παίκτης της ομάδος με συμβόλαιο σε ισχύ και για τη νέα χρονιά, αλλά ο ακόμη ένας χρόνος φαντάζει λίγος και για τις δύο πλευρές. Με φόντο την αναπροσαρμογή σε διάρκεια (3ετές), αλλά και σε οικονομική αξία, ελέω των €2.000.000 που είχε λαμβάνειν και της πιο αυστηρής σε σχέση με πέρυσι πολιτικής, οι δύο πλευρές, διοίκηση και εκπρόσωπος του παίκτη, συναντήθηκαν (10/7) και συζήτησαν για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Η επιθυμία είναι αμοιβαία και δεν αποτελεί μυστικό, αφού τον τελευταίο καιρό ο «Μήτσος» δήλωσε τουλάχιστον σε δύο επισκέψεις του σε camps πως θέλει να παραμείνει για πάντα στον Παναθηναϊκό.

Πριν από την τελευταία πρόταση στον Μάικ Μπατίστ, που οδεύει ολοταχώς προς Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (διαβάστε εδώ), προηγήθηκε με ιεραρχικό τρόπο η επιχείρηση «Διαμαντίδης 2015» προκειμένου να διατηρηθεί η σημαία στον ιστό της.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα