Προς διαζύγιο ΠΑΟ-Μπατίστ!

Προς διαζύγιο ΠΑΟ-Μπατίστ!

Gazzetta team
Προς διαζύγιο ΠΑΟ-Μπατίστ!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, Μπατίστ και Παναθηναϊκός οδηγούνται όπως όλα δείχνουν σε διαζύγιο μετά την τελευταία πρόταση του τριφυλλιού που αφήνει διαφορά 1 εκ. δολάρια από αυτή της Φενέρ.

Παναθηναϊκός και Μάικ Μπατίστ φαίνεται πως μετά από 9 χρόνια θα χωρίσουν οι δρόμοι τους, αφού η απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι αρκετά μεγάλη έως αγεφύρωτη. Η τελευταία πρόταση που έκανε ο Εξάστερος στον Iron Mike είναι δύο εκατομμύρια δολάρια για συμβόλαιο δύο ετών, όταν πέρσι ο «Μιχάλης» είχε ετήσιες αποδοχές 1,8 εκατ. δολάρια το χρόνο!

Δηλαδή, του μειώνει το συμβόλαιο από 1,8 εκατ. δολάρια που έπαιρνε, σε 1 εκατ. δολάρια, όταν η Φενέρμπαχτσέ του προσφέρει 2 εκατομμύρια δολάρια για έναν χρόνο συνεργασίας.

Ετσι, ο Μάικ Μπατίστ δύσκολα θα φοράει την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος και τη νέα σεζόν καθώς οι Τούρκοι του δίνουν τα χρήματα που του πρότεινε ο Παναθηναϊκός μέσα σε διάστημα ενός έτους και όχι δύο!

Ετσι παρά την επιθυμία του Αμερικανού να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο αγαπημένος «Μιχάλης» των φιλάθλων του τριφυλλιού θα αποτελέσει παρελθόν, κλείνοντας μετά τον Ομπράντοβιτς και αυτός τον κύκλο του στην ομάδα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα εντός των επόμενων ημερών να υπάρξουν και νέες αποχωρήσεις, κάτι που σημαίνει πως ο βασικός κορμός του Παναθηναϊκού θα χρειαστεί... συναρμολόγηση απ' την αρχή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα