Σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις

Σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις

Gazzetta team
Σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις

bet365

Ο Αργύρης Πεδουλάκης συνεχίζει τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού και προτεραιότητα στους «πράσινους» αποτελεί το θέμα των ανανεώσεων ή όχι με τους Μπατίστ, Καϊμακόγλου, Βουγιούκα και Περπέρογλου.

Το βάρος αναμένεται να πέσει στον Αμερικανό, ο οποίος δεδομένα θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, ωστόσο έχει σημαντικές προτάσεις από την Ευρώπη και είναι άγνωστο τι θα επιλέξει. Οι «πράσινοι» μάλιστα έχουν καταθέσει ικανοποιητική προσφορά στον Μπατίστ αλλά φαίνεται πως στο «παιχνίδι της διεκδίκησης του έμπειρου σέντερ έχει μπει και η Φενερμπαχτσέ και είναι σίγουρο ότι στην εποχή που διανύουμε ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τα λεφτά των Τούρκων.

Όσον αφορά τον Κώστα Καϊμακόγλου, δείχνει πως από τους 4 είναι η πιο δύσκολη περίπτωση, αφού έχει στα χέρια του σημαντικές προτάσεις από Ρωσία και Τουρκία, ενώ προς παραμονή είναι ο Στράτος Περπέρογλου, καθώς ο Έλληνας φόργουορντ φαίνεται πως δεν βρίσκει αυτό που θέλει στο εξωτερικό.

Τέλος ο Ίαν Βουγιούκας επίσης δεν έχει κλείσει την πόρτα του Παναθηναϊκού αλλά τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι για τον Έλληνα σέντερ θα έρθει πρόταση από Ρωσία που δύσκολα θα αρνηθεί.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα