Ντόρσεϊ και... μεταγραφές

Ντόρσεϊ και... μεταγραφές

Gazzetta team
Ντόρσεϊ και... μεταγραφές
Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Έϊσι Λο και εν αναμονή της ανακοίνωσης του νέου προπονητή, στον Ολυμπιακό παίρνουν σειρά οι επόμενες περιπτώσεις, με πρώτη αυτή του Τζόι Ντόρσεϊ.

Ο Αμερικανός σέντερ είχε ξεκαθαρίσει ότι προτεραιότητα του αποτελεί να βρει ένα καλό συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Ο καιρός όμως περνάει και ο Ντόρσεϊ δεν έχει βρει ακόμη αυτό που ψάχνει στις ΗΠΑ, ενώ δείχνει αρκετά δύσκολο να βρει ένα αξιόλογο συμβόλαιο, παρά το γεγονός ότι έχει επαφές με αρκετές ομάδες από την άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Συνεπώς μοιάζει πιθανό ο Ντόρσεϊ να ακολουθήσει τον δρόμο του Έϊσι Λο. Να υπογράψει δηλαδή συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, έχοντας όμως ειδικό όρο να το «σπάσει» εφόσον προκύψει για αυτόν κάτι από το ΝΒΑ μέχρι τα τέλη του μήνα.

Από κει και πέρα σειρά θα πάρουν οι 4 κοινοτικοί (Χάινς, Γκετσεβίτσιους, Κέσελ, Άντιτς), με το θέμα του Γιώργου Πρίντεζη ωστόσο να αποτελεί πάντα προτεραιότητα. Σημειώνεται παράλληλα ότι ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς πιθανότατα θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή των «ερυθρολεύκων», με τον παίκτη να έχει συμφωνήσει και να ανακοινώνεται μετά την επισημοποιήση του νέου προπονητή.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα