«Μιλούσε με τον Ολυμπιακό, αλλά μένει!»

«Μιλούσε με τον Ολυμπιακό, αλλά μένει!»

Gazzetta team
«Μιλούσε με τον Ολυμπιακό, αλλά μένει!»
Στον πάγκο της Μπάμπεργκ θα παραμείνει ο Κρις Φλέμινγκ, κάτι που συνεπάγεται ότι στην λίστα του Ολυμπιακού υπάρχει πλέον ένα όνομα λιγότερο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αλλά από την στιγμή που δεν υπάρχει κάτι επίσημο, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τίποτα. Μάλιστα η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ δεν αναφέρει τίποτα σχετικά με τον νέο τεχνικό της ομάδας και αυτό μεγαλώνει τα ερωτηματικά.

Είναι δεδομένο όμως ότι ένα από τα ονόματα που ακούγονταν, πλέον έχει διαγραφεί από την λίστα της ομάδας του Πειραιά. Πρόκειται για τον Κρις Φλέμινγκ, με τον Αμερικανό να ενημερώνει τους ανθρώπους της Μπάμπεργκ ότι θα παραμείνει στην ομάδα. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο γενικός διευθυντής των νταμπλούχων Γερμανίας, Λάουτ Χάιντερ, που δήλωσε ότι: «Είναι αλήθεια πως ο Φλέμινγκ μιλούσε με τον Ολυμπιακό, αλλά μας ενημέρωσε πως θα συνεχίσει μαζί μας»

Ο Ολυμπιακός επομένως στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να παραμένει το ακλόνητο φαβορί για τον πάγκο της ομάδας, αλλά να μην έχουν ακόμα απορριφτεί εντελώς οι περιπτώσεις του Ηλία Ζούρου και του Σίτο Αλόνσο. Ο δεύτερος ωστόσο φαίνεται πως έχει προτεραιότητα του την παραμονή του στην Ισπανία, ενώ ο πρώτος ήρθε ξανά στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να απασχολήσει πιο έντονα τους Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα