Εξετάζονται Φλέμινγκ και Αλόνσο!

Εξετάζονται Φλέμινγκ και Αλόνσο!

Gazzetta team
Εξετάζονται Φλέμινγκ και Αλόνσο!
Όσο δεν ανακοινώνεται ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, τόσο συνεχίζουν να υπάρχουν ερωτηματικά, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να παραμένει το φαβορί.

Από την προηγούμενη Δευτέρα που υπήρξε η συνάντηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Μπαρτζώκα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για το ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός των «ερυθρολεύκων».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρωταθλητής, στην ομάδα του Πειραιά συνεχίζουν να εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις πλην του Έλληνα πρώην τεχνικού της Λάρισας, του Αμαρουσίου και του Πανιωνίου.

Συγκεκριμένα αναφέρονται τα ονόματα του Κρις Φλέμινγκ και του Σίτο Αλόνσο. Ο πρώτος είναι εδώ και καιρό στην λίστα των πρωταθλητών Ελλάδος και Ευρώπης και όπως αναφέρεται, είναι περίπτωση η οποία έχει εξεταστεί περισσότερο απ’ όλες. Το συμβόλαιο φυσικά του Αμερικανού τεχνικού με την Μπάμπεργκ είναι αυτό που παραμένει το σημαντικότερο εμπόδιο για την ώρα.

Από κει και πέρα όμως υπάρχει η περίπτωση του Σίτο Αλόνσο. Ο Ισπανός τεχνικός αναδείχθηκε κορυφαίος στην ACB και από την στιγμή που δεν τα βρίσκει με κάποια ομάδα (ελεύθερος από την Λαγκούν Άρο) τόσο περισσότερο -όπως αναφέρει ο Πρωταθλητής- το όνομα του θα «παίζει» για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα