Οι Τούρκοι θέλουν «Πριντ», αλλά...

Οι Τούρκοι θέλουν «Πριντ», αλλά...

Gazzetta team
Οι Τούρκοι θέλουν «Πριντ», αλλά...
Η Φενέρμπαχτσε και η Εφές Αναντολού έχουν στρώσει... χαλί εκατομμυρίων στα πόδια του Γιώργου Πρίντεζη, αλλά ο Έλληνας φόργουορντ φαίνεται πως έχει μόνο δύο σκέψεις στο μυαλό του.

Ο «Πριντ» προέρχεται από μια... μαγική σεζόν, την καλύτερη της καριέρας του και όπως είναι λογικό έχουν πέσει επάνω του όλες οι πλούσιες ομάδες της Ευρώπης. Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και Εφές Αναντολού, όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα, θέλουν να τον αποκτήσουν και του έχουν καταθέσει εξαιρετικές-οικονομικά-προτάσεις, αλλά ο 27χρονος φόργουορντ πολύ δύσκολα θα αποδεχτεί μια εξ' αυτών.

Κάνε εγγραφή στην bwin και πάρε μπόνους 100%

Και αυτό γιατί στο μυαλό του υπάρχει ο Ολυμπιακός και το ΝΒΑ. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος του έχουν προτείνει τριετές συμβόλαιο έναντι 750.000 ευρώ τον χρόνο και ο διεθνής φόργουορντ ζήτησε χρόνο να σκεφτεί την προσφορά. Αυτό που τον βάζει σε... δεύτερες σκέψεις είναι το ΝΒΑ και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Αυτό που πηγάζει από το περιβάλλον του ανθρώπου που έδωσε στον Ολυμπιακό το τρόπαιο της Ευρωλίγκας, είναι πως αυτή τη στιγμή είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες μεταξύ Ολυμπιακού και ΝΒΑ. Κάτι άλλο στο προσκήνιο δεν υπάρχει...

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα