Στο προσκήνιο ξανά ο Ιτούδης

Στο προσκήνιο ξανά ο Ιτούδης

Gazzetta team
Στο προσκήνιο ξανά ο Ιτούδης

bet365

Συνεχίζεται το... σήριαλ του αντικαταστάτη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού, με τον Δημήτρη Ιτούδη να έρχεται ξανά στο προσκήνιο.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό, έτσι ώστε να αρχίσουν οι κινήσεις για το ρόστερ της επόμενης περιόδου. Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα ο αθλητικός Τύπος σε πολλά δημοσιεύματα, ο επόμενος τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν αποκλείεται να είναι ο Δήμητρης Ιτούδης.

Θυμίζουμε ότι η περίπτωση του πρώην συνεργάτη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε εξεταστεί αρχικά, αλλά τελικά δεν προχώρησε από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Τα πράγματα όμως φαίνεται πως έχουν αλλάξει και στις τάξεις των «πρασίνων» κάνουν ξανά σκέψεις για τον Δημήτρη Ιτούδη. Ωστόσο, το δημοσίευμα αναφέρει, ότι δεν έχει γίνει κανένα ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές, κάτι όμως που δεν αποκλείεται να συμβεί λίαν συντόμως.

Το τελευταίο φυσικά δεν συνεπάγεται ότι θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στον Ιτούδη και τον Παναθηναϊκό αλλά το δεδομένο αυτή τη στιγμή φαίνεται πως είναι ότι στο «τριφύλλι» δεν έχουν ξεγράψει τον Έλληνα τεχνικό.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα