Μάικ Μπατίστ, η ζωή μου!

Μάικ Μπατίστ, η ζωή μου!

Gazzetta team
Μάικ Μπατίστ, η ζωή μου!

bet365

Μετά τον Αντώνη Νικοπολίδη και ο Μάικ Μπατίστ έγραψε την αυτοβιογραφία του και σε λίγες ημέρες θα βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία με τον «Μιχάλη» να αναφέρει λεπτομέρειες που θα συγκλονίσουν.

Ο Αμερικανός σέντερ του Παναθηναϊκού κοντεύει μια δεκαετία στην Ελλάδα που έχει ζήσει πάρα πολλά και αυτή τη φορά τα κατέγραψε σε βιβλίο που θα κυκλοφορήσει από την MVPublications στις αρχές Ιουλίου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου:

«H MVPublications βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι εντός των επόμενων ημερών καταφθάνει στα βιβλιοπωλεία όλης της χώρας η αυτοβιογραφία του Mike Batiste! O Αμερικανός με τη μακροβιότερη παρουσία σε μία ομάδα και τις τεράστιες επιτυχίες που σημείωσε φορώντας επί 9 συναπτά έτη τη φανέλα του Παναθηναϊκού, καταγράφει όλη την άγνωστη ιστορία του σε ένα βιβλίο που θα συγκινήσει, θα προκαλέσει αναταράξεις και θα συζητηθεί!

Από τις κακόφημες συνοικίες της Αμερικής μέχρι την καταξίωση ο δρόμος ήταν μακρύς και ο Mike Batiste δεν διστάζει να τα γράψει ΟΛΑ. Από την αυτοβιογραφία του Αμερικανού δεν λείπει κανείς. Ο Βασίλης Σπανούλης, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Γιάκα Λάκοβιτς, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Δημήτρης Ιτούδης, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και δεκάδες άλλοι που πρωταγωνίστησαν σε μικρές και μεγάλες ιστορίες. Μα πάνω απ’ όλους, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε ένα βιβλίο που αποκαλύπτει με συγκλονιστικές λεπτομέρειες τον τρόπο πάνω στον οποίο βασίστηκε η δυναστεία του Παναθηναϊκού.
Έρχεται στις αρχές Ιουλίου!».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα