«Μιλάει με Μπαρτσελόνα ο Σπανούλης»

«Μιλάει με Μπαρτσελόνα ο Σπανούλης»

Φάνης Παναγιώτου
«Μιλάει με Μπαρτσελόνα ο Σπανούλης»
Σε επαφές με την Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο μάνατζερ του Βασίλη Σπανούλη, Μίρσλα Ραζνιάτοβιτς που συζητάει το ενδεχόμενο συνεργασίας του Έλληνα γκαρντ με τους «Μπλαουγκράνα»!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει Elmundo deportivo με σημερινό της (23/6) δημοσίευμα. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο Βασίλης Σπανούλης προτάθηκε στην Μπαρτσελόνα, αλλά υπάρχει οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφού ο αρχηγός του Ολυμπιακού ζητάει ίδιο συμβόλαιο μ' αυτό που έχει στους «ερυθρόλευκους».

Οι «Μπλαουγκράνα» ωστόσο ποντάρουν στο γεγονός -σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- ότι με δεδομένη την μείωση του μπατζετ, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να δώσει τα ίδια λεφτά που δίνει μέχρι τώρα στον Σπανούλη, με τον τελευταίο να μην αποκλείεται να ακολουθήσει τον δρόμο του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

«Η Μπαρτσελόνα απέτυχε πέρυσι στην προσπάθειά της να πάρει τον Σπανούλη. Ένα χρόνο μετά, η μοίρα δίνει στην Μπαρτσελόνα νέα ευκαιρία. Η κρίση στην Ελλάδα, από την οποία δεν εξαιρείται και μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, μπορεί να οδηγήσει τον 30χρονο άσο να μην τηρήσει το συμβόλαιό του και να καταλήξει στη Βαρκελώνη. Η απόκτησή του θα μπορέσει να δώσει μία επιθετική λύση στην περιφέρεια για τον Τσάβι Πασκουάλ, ώστε να μειωθούν οι αρμοδιότητες του Ναβάρο σε αυτό το κομμάτι.

Οι επαφές μεταξύ Μπαρτσελόνα και Σπανούλη έχουν ήδη αρχίσει. Ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ήταν στη Βαρκελώνη. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, γιατί ο παίκτης θέλει συμβόλαιο με επαφές ανάλογες με αυτές που έχει στον Ολυμπιακό (2,4 εκατ. ευρώ), ενώ η Μπαρτσελόνα δεν πλησιάζει καν αυτό το νούμερο. Η ελληνική ομάδα αναμένεται να μειώσει σημαντικά το μπάτζετ της και ήδη έχει ενημερώσει τον Σπανούλη πως δεν είναι εφικτό να συνεχίσει να του δίνει τα συγκεκριμένα χρήματα. Ήδη ο σύλλογος έχει χάσει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και θα ακολουθήσουν κάποιοι παίκτες», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Η όρεξη όμως της Μπαρτσελόνα για Έλληνες δεν σταματάει εκεί, καθώς σύμφωνα με άλλο ισπανικό δημοσίευμα στο στόχαστρο των «Μπλαουγκράνα» βρίσκονται και ο Κώστας Βασιλειάδης που έχει πραγματοποιήσει πολύ καλή σεζόν με την Μπιλμπάο.


 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα